Thursday, 9 September 2010

~ BeRkEsEmPaTaN uNtUk BeRaYa BeRdUa~

uwahhhhh!!! suk sudah kosong semua
staff semua sudah pulang ke pangkuan jalan 
kampung halaman meninggalkan bandar
tinggallah kami yang seberapa kerat yang ada
masih belum pulang ke kampung
rasa2 boleh dapat anugerah pekerja cemerlang tak???
tamatkan berangan kamu cik ain!!! terus muncungkan mulut sendiri
di shah alam jalan sangat clear boleh drive 
sambil goyang2 kaki..apakah???

tengok mamat ni siap boleh tunjuk peace lagi *_^

 semua insan sedang bergembira bersama keluarga sibuk didapur 
menganyam ketupat..membakar lomang..
menggodek dodol..memasak rendang..
aduuusshhh banyak ni kalo nak sebut semua menu :P
yaa cik ain nampak gayanya masih lagi 
disini..dimana??? 
sudah tentu diofis yang sudah dianggap sebagai rumah kedua
iye ke??? ok tipu!!!

pasti harini dapat halfday tapi cik ain perlu
menanti kepulangan si hero kepada si heroin untuk
pulang ke kampung bersama ~> sekampung rupanya muahaha
ain akan ambil en.syah di bustation sebelah saja dengan kuartes
memang tak patut dibiarkan balik naik teksi dimalam raya begini..
en.syah kamu patut menghargai gf kamu 
yang prihatin lagi baik hati  kembang semangkuk *__* ggrrrr

en.syah dapat pulang beraya
walau hanya 4hari 3malam 
sangat2 super duper heppy kerana masih dapat beraya bersama
setiap saat adalah bermakna gitu..hihihi 
makk aiiii gataii kalahkan orang yang dah berkawen..Teeettttt -__-''


notacikain **, pepagi dah call kampung tanya camna persiapan..nampaknya suma sudah diberes..tahun pertama merasai suasana balik dimalam raya..sebab tahun pertama jugak duduk bujang..harapnya jalan tak jem..yang mana dah cuti tu cepat2 balik kg nanti petang cik ain plak nak guna jalan balik kg..bolehh ke gitu..aiseyyy ada cik ain kisah..muahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...