Thursday, 7 October 2010

~ DoAkAn UnTuK CiK AiN Ya ;p ~

Salam KhAmIs 

cuba untuk membuat en3 sepantas kilat yang boleh
hati dah melonjak2 nak balik kampung
ohhhhh rindukan saat tidur bawah ketiak makk..aiyakkkkk ;)

hip hip horeyyyyy
melompat2 bintang 3x..pang ok tipu!!!
esok ain cuti sebab kene menghadap dr.orthodontik merangkap
pakcik yang tukang godek2 braces ain selama ni
ingat lagi tak??? ok sure korang tak ingat
ain pernah maklumkan yang 24 sept 2010 braces ain akan dibuka
seminggu sebelum tu dapat panggilan dari hospital
tarikh akan ditukar pada 8 okt 2010
sebab apa??? hanya mereka dan mereka saja yang tahu
lantaklah ain pun malas nak amik tahu..

korang doakan agar selamat dan berjaya dr.
mencabut segala besi di gigi ain nanti..okey ;P
owwhhhhh takot taw..mana taww dr. tercabut sekali suma gigi
cik ain ni..dan darah memancut2 keluar..OMG!!!
tak ke pasal2 kene pakai gigi palsu..adussshhh

tapi dalam masa yang sama tak sabar2 jugak nak tengok
gigi ni tanpa besi..tak suka taw!!!
bila dalam gambar memancar2 kesilauan braces tu
segan makcik..so, sekadar senyum sajo =)

dan yang paling excited sangat sapa lagi??? en.syah lah
dok mengira hari je bila nak bukak braces ni
padahal cik ain ni yang pakai..
" kalo awak ada..saya paksa awak temankan masuk sekali
jadi pom-pom boyy ;D saya "       

from mr.google

baru tengok gambar dah naik bulu roma
belum lagi nak menghadap benda2 alah ni esok 
dari pagi sampai ke petang  =(

fuhhhhh nasib baik ain adalah seorang yang berani lagi gagah
nak sedapkan hati sendiri
walau dalam hati mengigil2..aiyakkk



notacikain **, teme kasih kak aniz sudi temankan adik tersayang die ni p cabut braces esok n tolong pamkan tayar jugak..hihihi..nanti ain belanja nasi lemak ngan ayam goreng satu yea ;D

18 comments:

syida said...

smoga suma nya ok ya cik ain.
cantik la gg cik ain pasni.
fuhhh..
mesti en syah terus masuk meminang!
ahaks..
ok cu nextweek lah ya mcm tu dik!

FyZa said...

wah...pas nie gg ain lg cantik la ek..ain dah la comey..nti +++ lg la cunnya..hehe..so esk harap sumanya b'jalan lncar k..jgn takut2 ya..;)

LyNn HaMzAh said...

makin cantik la ain lepas nie...hehehehe...x sabar nak tgk gmbr ain tanpa braces...good luck yer dik...

hajarus said...

semoga semuanyer ok yer deq... sure pasni gigi ain tambah cantik... t pas dah buka braces.. tepek pic k... ;d

d_tieah said...

Xde pape tu..
Pasni nmpk cantik lah kan ble senyum..
Hehe..

shininghepiness=) said...

wowwww...takutttt...hehe...oh2...harus bg semangat...gud luck dear...ganbattenne~~

shininghepiness=) said...

wowwww...takutttt...hehe...oh2...harus bg semangat...gud luck dear...ganbattenne~~

hamzah ian said...

ambil gmbr gigi

diriku said...

he2..nt bila dh buang, mmg lain lah time senyum..lg byk senyum lh pasni..he2

*luv Syahnia* said...

kak syida **,

tq kak ;)
hahaha kalo trus memnang
dah jodoh namanya tu..
oppssss..hihihi

*luv Syahnia* said...

fyza **,

tq fyza..
malu lah kite
awak ckp camtu :)

*luv Syahnia* said...

kak lynn **,

hihi tuutttt
no komen ;

tq kakk..t ain tmpek
pic yea.. ;p

*luv Syahnia* said...

kak hajar **,

thanks kak..
tunggu pic tbaru yea
*___*

*luv Syahnia* said...

d_tieah **,

tq kamu..
sejuk hati ni..hihi ;)

*luv Syahnia* said...

shininghepiness **,

ohhh takotkn ain yea
tq kak ;p

*luv Syahnia* said...

hamzah ian **,

orait..tggu yea ;D


diriku **,

mmg janggal pun
bile snyum =)

TiKa LEh said...

wah, lps ni cntiklah giginye..boleh wat iklan gigi..hehe

*luv Syahnia* said...

tika leh **,

menunggu job dr mana2
kilang obat gg ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...