Wednesday, 9 March 2011

Budak boring bole tgk gambaq nie..eh!

Sebab korang boring ar korang jalan tgk blog ni kan..kann takpun nak balas kunjungan..*pang $&#* ~> motif AKU BORING! 

bekerja dlm ofis hanya 3 staff sajo..kadang2 best..amann..sunyi *dgr bunyi mesin ekon pun dah cam air terjun* tp kdg2 boring..sorang cuti tggal sorg..sorg lagi pegawai..makcik segan cikit dgn taraf peg..haruslah cover kan..kalo setaraf lantok ko nak cakap ikot suka ati laki jiran sebelah pun takpe..hoho meh saper nak temankan cik ain..goyangkan hidong anda! gggrrrr
kantoi gua penoh..huhu



sy tak curik ikan kembong makcik!
cuma rasa secubit jer..uhukhuk


mentang2 pak die ternak lobak
ari2 ko bg aku mkn lobak seketul..huuhh


dah isi borang imam muda 2
harap2 aku dpt jd juara thn ni..yeaahhh


hey korang tido lah lagik sedap!




notahatiain : teringat time skola2 rendah..cikgu suruh bt karangan tajuk AKU SEBUAH KERETA..oklah dari suruh bt karangan AKU SEEKOR TENOK! wey sumpah payah nak carik tenok bw g skola..adoii..apalah boring sgt arini..amik ko entry melalut sambil mkn belut..eee geli

10 comments:

khaifaiz said...

Boring??? Jom kita bersenam.. Dongak atas.. 1, 2, 3, 4, 8... hahah

*luv Syahnia* said...

KHAI **,

~> siap jog stmpat dah ni
boring gak..arrr

tido gak tak boring..huhu

LyNn HaMzAh said...

kesian la kat ain...huhuhu...

HonEyBuNNy said...

heheh.....pandai buat lawak yer...melalut habis..heheh

ch@ said...

hahaaa hilang stress. opis ain tu dah macam opis akak je, sungguh pun opis akak ni ramai, bunyi ekon cam bunyi air terjun. senyap sunyi. akak main game je. macam2 game dlm pc, sbb nak update blog pun takde cerita.

sahromnasrudin said...

same la kiter..opis pun tak cecah 5 org..tue yg bunyi tapak kucing kat bawah pun leh dengar huhuhhh

*luv Syahnia* said...

SIS LYNN **,

~> kann..

*luv Syahnia* said...

HONEYBUNNY **,

~> sbb boring gler da..uhukk

*luv Syahnia* said...

SIS CH@ **,

~> tu lah pasl..mnakotkn btl
ekon ni..nak tido kang bos
plak dtg..hehe

*luv Syahnia* said...

SAHROM **,

~> haha yeker?
cam tipu je.. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...