Monday, 3 May 2010

~ RiAnG Di PuLau LaNgkaWi ~ (Part 2)

sambungan dari part 1..
kelewatan siaran adalah amat dikesali..harap diampun


23/04,7.00pm_lepas keluar dari undrwtrworld terus ke kedai makan kampung siam..sebelah je..

halal yea kwn2 si tukang masak adalah warga tempatan..
so kteorg kasi balun segala makanan yang ada..
mmg dah lapar bdangdut2 da perut ni..


kami yang kelaparan..mau kasi habis licin ini lauk..sedap tak sedap lain kira janji kenyang..
lagi2 makan free..

sebelah malam adalah aktiviti bebas..
ain dengan k.norm jejalan cuci mata sambil bshopping..

winkk2 gila banyak baju seksi2..
tak shoping apa pun beli tshirt untuk anak sedara je..
call mintak makcunya belikan..




24/04,8.30am_lepas sapan kami naik bas untuk ke cable car..
 
 
sebelum naik ke cable car..masa ni dah tpacak mthari atas kepala..
banyak la plak paparazi nak amik gambar
 
nak tunggu naik cable car pun sempat lagi bposing..
 
 
ha itu dia sudah datang..kene cepat2 naik sebab cable car tu akan sentiasa bjalan tanpa henti...


 
cik nurul,ain,k.norm (gila bgambar)

 k.su,k.fara,k.balqis (malu2 gitu)
**kami adalah geng bas skola** hehe
 
memang rasa gayat gila..ain tak sanggup nak tengok bawah..
mau tcabut rasanya jantung ni..amatlah tinggi..

kteorg turun kat station utama..sebab akak2 comey ni teringin nak ke jambatan gantung..
memang mcabar nak ke jambatan gntung tu kene turun naik tangga
akan ku gagahkan jua untuk sampai ke sana..lalala ayat semangat
tapi lepas tu betis kaki memang sakit
layan je lah kami yang sentiasa happy tak kira dimana....
-
-
-
-
 
 
 
 
 


suka wahai kamu2 semua bgambar yea..
 
 
 

  dan gambar terakhir sebelum naik bas untuk destinasi seterusnya..




 
bersambung...
cik ain ada keje mau kasi beres..
nantikan sambungan di part3 yea kawan2..

2 comments:

ch@ said...

gayat gila, rasa nak menangis... :p hahaha!

*luv Syahnia* said...

to ch@:

tak pandang bwh pun..
bila dah masing2
sibuk nak bgambo
hilang gak rasa tkut tu..huhu

appun memg best kan kak
pngalaman baru..^__^ hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...