Monday, 24 May 2010

~ SaY gUd ByE ~



sepantasnya taip ini n3
jap lagi dah nak berangkat ke Hotel Grand Continental
cuba korang teka dimanakah letaknya hotel tersebut ???
 Errmm..tak payah lah pening2 pikir
tak keluar paper spm tahun ni pun..hehe
dekat je jiran sebelah 
KuALa LuMpUr
konon macam jauh je kan..

4 hari bkursus + 1 hari cuti wesak day + 2 hari cuti sbtu/ahd
kiralah berapa hari ain tak bersiaran dari blog qasehsyahnia
harap maklum lah pinjam enternet ofis je..

jangan rindu sama ini tuan punya blog yea..
tak lama minggu depan kita bersua kembali



sekian ^__^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...