Thursday, 17 June 2010

~ WeDdiNg KaK AiN ~

12/06/10_bangun tido pepagi terus bsiap
takut telambat sampai ke rumah pengantin..
kira drif jugaklah tapi masih mengamalkan ciri2
pemandu berhemah..hehe
dalam hati masih rasa serba salah lagi ni..
sebelum ke batang berjuntai tu..
singgah jap kat umah ambik hadiah..
tak sempat pun nak salam makabah..
lagipun makabah tengah bekebun..
camne lah nak jadi anak solehah kan..
dahhh dahhh sambung cite

tak silap lam kul 10.00am 
sampai rumah kak ain..tak ramai  lagi orang masa tu
terus selamba katak masuk bilik pengantin

kak ain ngah dimakeupkan
takde pun nak berpeluk cium pipi segala
just salam jer 
kak ain sambut kedatangan dengan senyuman yang manis..
tu tandanya kak ain tak amik hati kannn.
pasal tak datang time nikah ngan malam berinai dia..

lam kul 1.00pm pengantin lelaki sampai
suma suruh ain jadi pengapit..
tapi ain taknak..orang kate seri pengantin kita nanti hilang..
waaahhhwaaahhh caya tak caya je lah
ain saja bagi alasan ..huhu

memang cantik kak ain haritu..
tema adalah hitam + oren
dan tugas ain adalah tolong bagi sovnier kat kawan2 dia..
dan menuggu arahan dari pengantin..
kira cam pa lah..hehe


* bergambar dengan kawan2 pengantin perempuan*
copy dari fb kawan

gambar ain dengan pengantin takda..
hp buat hal lah plak mase tu..
harap maklum hp buruk..
asyik buat masalah kat tuan dia je sedeyyyy..


selesai majlis lam kul 3.30pm camtu
ain chawwww balik umah
mata dah ngatok lah sesangat + penat dinner malam sebelumnya
apalagi...ZzzZZZZ




p/s : next n3 ain story pasal dinner kelab UPEN ofis ain plak yea tawan2 tapi kene tunggu gambar dari akk pegawai sorang ni dulu yea..huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...