Wednesday, 16 June 2010

~ NuffNang oohhh NuffNang ~

seronok jer tengok blog kwn2
ada NuffNang kan
lagi2 yang ciap tunjuk gambar 
yang dah terima cek cashout dari NuffNang
rezeki lebih boleh dapat beribu lagi..
Waaahhhhhh happynya hati kan..

dapat durian runtuh cam tu..

orang suma dah beratus..dah bapa kali cashout dah
yang ain baru lah tegedek-gedek 
nak buat akaun NuffNang ni..
takpe2 pelahan-lahan kayuh yea cik ain..
wahhhwahhhh ayat gilo

pagi tadi godek punye godek
jaya gak akhirnya..mula2 tak boleh nak login..
ntah bape kali da try??...aphal lah plak ni..
sekali pasword tak betul daaaa..
sepatutnya huruf beso..bukan huruf kecik lahhhhh
memang nampak kesengalan disitu
ha kutuk diri sendiri..ha keji!!keji!!

so, skang ain dah ada akaun NuffNang..
ayat berlagak gitu..huhu
menanti hari untuk menjadi ahli eksklusif plak..


boleh lah pasni korang2 suma 
click2 akaun NuffNang ain yea
nanti ain plak click NuffNang kamu..hehe ^__^




Notahati : boleh tambahkan pendapatan ain sambung study balik..pastu tawin cepat2..huhu gatal!!gatal!!

2 comments:

ch@ said...

ok start² to click² ;), ain...pe kata ain tak payah guna verification word ni, hehe terasa cam mls je nk komen. haha, makcik ni dah la suka mengomen ;)

*luv Syahnia* said...

click jgn tak click taw..
kakkkk..camne kalo taknak guna vrfcation word tu..
stting kat ne???
wahhhwahhhh ain bdk baru blajo..
nak akk tlg ajarkn..hehe ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...