Friday, 20 August 2010

~ SuMa SuDaH LoNgGaR ~

Dipagi yang indah ini
ingin diucapkan salam jumaat pada semua
(~_^)..winkkkk...

sudah 10 hari kita berpuasa
cepat2 kira lagi bapa hari nak raya..ahakssss
aduuyaiiiii baru 10 hari berpuasa habis baju, seluar suma 
dah berkembang menjadi besar..ha tipu
ke badan ain yang dah makin kecik..huwahhhuwahhh

pergi ofis pakai baju kurung yang umurnya sudah 6 tahun
muat lagi yea kualiti kain sangatlah bagus hehehe
tu sebab ain suka beli baju yang murah2
lagi tahan dari yang mahal <~ kenyataan palsu
yang penting muat lagi untuk dipakai malahan makin beso
siap ofismate tanya 
~> " ain!!! ko pakai baju mak ko ke?"
baju mak!!!!apakah? tidak..tidakk ni baju ain sdn.bhd.

bulan puasa tahun ni sangatlah kurang makan
tekak ni tak teringin nak makan apa2 pun
cuma beli makanan satu jenis sajo untuk bebuka
makan cikit dah kenyang
contoh : beli mee kari makan waktu bebuka pastu sampai 
ke sahur baru makan nasi..jelezz tak kawan2 hehehe

balik kampung je baru p bazar borong sakan tapi makan seciput
siap kene sound dengan mak
~>" ain!!! makanlah banyak sikit..badan ko tu kecik cam budak2 je"
ohhhh mak cayang..ain memang masih budak2 muda remaja *__*
gila perasan

kalau datang nafsu makan..asyik nak mengunyah je
tapi bila nafsu makan sudah elek..makan cikit sudah kenyang
amalan diet yang bagus..tipu lagi hahaha


memperkenalkan 1st niece = cik nadia
baru tingkatan 3..tahun ni PMR
badan kalahkan maksunya *__*
sangat jelez tengok dia makan..berselera 24 jam..

suka bawa dia p mana2 jadi bodyguard ain..hahaha sangat keji
"acik caer dah jaoh..so nadia lah jadi bodyguard makcu yea"


harapan ain makan banyak masa raya nanti...ngeerrngerrr ^___^

4 comments:

syida said...

aiyo.. suma sudah longgar ka adik manis...
manyak bagus la ini petua.. ayoyoyoyo...

*luv Syahnia* said...

alalala taw lah die pun dah kurus skang... *__*

cha said...

simpan badan nak makan time raya la ni. haha. akak turun dua kilo puasa ni, betul kata ain, puasa tahun ni macam tak berselera nak makan.

*luv Syahnia* said...

kak ch@..

harapnya lah bselera mkn raya ni
wahhh sudah bagus turun 2kilo
kak turunkn lg 5kilo
grenti ramping..hehehe

yupp...cam same je pose tak pose
slere sama je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...