Wednesday, 1 September 2010

~ BeSdAy GirL sEkaLi BeBuKe PuAsA ~

Salam MeRdEkA!!!!
waduhhhhh cik ain..baru nak wish kah???
harap maklum ya kebergantungan 100% 
pada tenet ofis sahaja..hahaha
gelak besar cuba diluahkan

semalam cuti sempat masuk ofis jap
jangan tanya buat apa
sudah tentu berabis tenaga membanting tulang mencari
rezeki lebih untuk mendapatkan laptop n broadband sendiri
yaa! saya mau jadi blogger tegar
boleh pakai tak alasan tu..hehehe

selepas menghabiskan separuh hari diofis
sampai tak sempat nak update blog..huhu
ain terus ke petaling jaya
kunun nak ke umah makcik sekali call makcik balik kg pulak
aiseyyy terbantut rancangan nak p bershopping bersama 
keseoranganlah bershopping
persiapan raya tahun ni segala keseorangan
cam tahun lepas p mana2 mesti en.syah temankan
tapi skang keadaan telah mengubah segalanya
terima dengan redha..
dandan lah plak buat ayat sedeyy *__*

itu semalam punya cerita
skang nak story minggu lepas punya cerita
ayooyoo sudah basilah
ermmmm tak kisah nak jugak cerita
winkk..winkk

bermulalah kisah.......

minggu lepas selepas rancangan rapi 
yang telah dilaksanakan oleh cik dayah 
maka terjadilah kisah disuatu petang untuk berbuka puasa bersama 
sekali menyambut besday girl minahchi anak dara
sorang ni aka cik nolin
lokasi ~> kfc cepat dan mudah tak payah nak tunggu lama2
alasan ini diterima oleh kami bertiga..huahua
cukup biar gambar pulak memainkan peranannya

*
*
*
*
*

terus ada kek..magik
cuba kekawan tengok bebetul belah bawah wish tu 
ada jugak tempek nama ain n dayah
tak kira nak jugak adusshhhh tak patut

 
sape punya besday ni??? ha konfius
cik ain memang suka tumpang glemer..sila paham *__*

heppy besday cik nolin ku sayang yang ke-21thn
mucuk2 anak apak kamu sudah bertambah tua..huhuhu
moga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala perjalanan hidup
walau banyak rintangan tempuh dengan tabah yea dear...

satu kiss untuk kamu

mmmuaaahhhhh.......... : )


bersama cik dayah si tukang pengambil gambar yang tidak bertauliah
aduiiii adakah tudung itu yang membuatkan pipi cik ain tembam???
jawapan sudah tentu yaa..hahaha 

cik nolin kamu teringatkan sape..ingatkan boypren yea???
eh cik ain mana kamu tahu ni??? 
tahulah kita pun tengah ingatkan cinta hati saya!!!
giler berangan bebudak ni..hehehe

bila si dia nak balik ni..bila makan kfc teringat en.syah
sebab kfc makanan kesukaan dia..
nanti balik raya kita makan kfc sama2 yea!!!
cepat2 kira dengan jari lagi berapa hari nak raya..hehehe


notacikain **, ahad ni nak bershopping ngan mak n abah pulak..apa lagi tak cukup yea??? ya beg tangan je tak beli lagi..berkenan beli takde sudahh..pakai yang lama saja..bukan dapat duit raya pun kan..lagi kene kuarkan duit raya adalah..berapa nak bagi duit raya untuk 9 anak buah cik ain tu yea..2inggit boleyyy???..hehe

8 comments:

syida said...

ala cik ain..
2 inggit je ke..
cik syida nak doploh inggit bleh..
hehehe..

*luv Syahnia* said...

ha tak malu dah beso gedabak
pun nak duit raya lagik ke..

ayoyo p men jaoh2 lah cik adik..
hahaha

2 kupang boleyyy!!!

DaWia HoNeypUtRi said...

heppy bufday :)
moga panjang umur murah rezeki ^^

ekceli p0se mmg sempoi ;)
suka tgk..hehe

cha said...

ngape ain tak gebu mcm kawan2 ain ;)

*luv Syahnia* said...

to kak dawia **,

tq kak..ain wakil utk my fren ya

sempoi itu canteq..haha
dah suka kne slalu dtg cini taw..
*__*..

*luv Syahnia* said...

to kak ch@ **,

aduiii kak..nak wat camner..
harus trima hakikat yg ain
mmg tak gebu cam depa..hihihi

LyNn HaMzAh said...

confius juga nie...saper punya birthday ek sebenarnya...hehehehe...x la tembam sangat...comey jer kak lynn tgk...

*luv Syahnia* said...

to kak lynn **,

jgn cnfius2 kak..salh faham cikit..
hihihi

kwn ain tu sibuk kate tembam..
thanks lah kak sedapkn ati ain
boleh snyum skang *__* muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...