Wednesday, 29 December 2010

Musim kawen tamat...musim skola menjelma..

Kalo dah nama majlis kawen..takdenye tamat..ada je jemputan rasmi yang harus dihadiri..nak taknak kene lah tunjuk muka kan..nanti ko kawen takde org dtg baru taw!!!! aaiiissshhh suka bagi ugutan kan 

lagipun bukan orang lain..cousin sendiri..nak kene pangggg sebijik..tak p tu puan besar dah bagi warning..yess mumm..hehe

ujang bersama wife die..cun tak..cun tak????

see..siap ada flower girl lagik..cumel kan wife abg alif ni..

saudara mare belah laki yang kepoh kepochi..


kiteorg serbu abes cupcake pengantin..iissshhh wat malu keturunan je..ihikhik setengah pun tak sampai ni..kalo suma masuk dalam pic ni mau roboh pelamin ni..so ikut turn yea..


cik dayah n tunang dia..

kawan skola + kawan sekampung..dulu badan die lagik kecik dari ain..skang badan ain plak lagik kecik dari die taw..senang hati wooo dah nak kawennn..cik ain??? makin kurus awatnya...diet..diet..kehkehhh..beberapa lagik wedding ain terjah tapi lupa nak bawa kamera..aaiiyyokkk

minggu depan dah nak bukak skola kan??? rindunya nak skola balik..main tarik2 tudong..conteng2 papan puteh..cik ain memang glemer dengan kenakalanya..tak2..cik ain budak yang baik ; )

balqis & jieha

budak2 ni memang suka pakai baju sedondon tema kuda belang..n kasut crocs yang berwarna merah..dari segi muka ternyata mereka ni adik beradik kan..hehe..disebelah kiri balqis badan secoet tapi sudah nak masuk darjah 1 tahun depan..balqis ko jangan layan kalo ada dak laki sekelas nak ajak couple taw!!!
 

disebelah kanan plak adiknya..berumur 5 tahun untuk tahun depan..badan kecik tapi bila bercakap macam orang tua..becokkkk..penat nak melayannn suka membontot ain kalo p mana2..jadi bodyguard maksu yea..sebab pakwe maksu dia dah bagi upah gula2 lolipop.. ;P



notahatiain : cik ain memang suka merapu bila boring tahap max..

13 comments:

hajarus said...

selamat berbahagia utk sumer pasangan... cantik la kaler purple pic no 1 tu..

en_me said...

sonoknyerr kawenn kanns.. ehehe, salamm

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Akak pon mebi kahwin cuti skolah sbb ade kakak yg keje cikgu, ssh nk dpt cuti.. Sbnenye dr dulu akak x nak kawen cuti skolah sbb tau byk kenduri.. huhu

*luv Syahnia* said...

KAK HAJAR **,

aminnnn...
nice kan..cousin ain ramai
pilih tema purple..

*luv Syahnia* said...

EN_ME **,

no komen..
sbb lum kawen...hehe

*luv Syahnia* said...

KASUT PINK **,

sama cam ain..mak tak bg
kawen time cuti skola..
grenti rmai org kg nak wat knduri
kwen gak..
t tetamu cikit je dtg..hehe

tp takpe lah
fmly first..
bkorban utk diorg :P

LyNn HaMzAh said...

comey la anak saudara ain tu...sedondon lagi diorang...hehehehe...

ain, bila lagi nak kawen?

merahitujambu said...

kamo bila nk jd cm diorg tu...

*luv Syahnia* said...

KAK LYNN **,

ummi diorg mmg suka beli baju
sedondon..

lmbt g kak..hehe

*luv Syahnia* said...

MERAHITUJAMBU **,

insyallah..smpai jodohnya
hehe :)

E K A said...

adoi lemahnya akak dgr musim skolah dah nak start...cane ni

*luv Syahnia* said...

KAK EKA **,

ala akak dpt cuti sbulan
keje ofis cm ain ni
sbtu/ahd je..hehehe

smangt kak..smngat
mari2 kmbali ke skola.. ;P

Redbloodsnow said...

eee lawa nyerrr pelamin tuh. congarts to them :) Zie lak next year nyer turn...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...