Thursday, 24 February 2011

Club aweks2 peminat lagu belog ni.. ^__^*

eka ain...akak suka lagu yg kat blog ain ni..akak lepak lama2 tadi sbb lyn lagu nya pasal
 
Cik Chacha lagu fav i ni... suka2

mama ila akk follow adk nia gak..cantik & sweet.. lagu pun best jer dgr..huhuh.

ch@ blog ni lagu apa ain? akak sukaaa la lagu ni

queen suke dgr lagu kt cni..bole grab lagu ni nk letk kt blog kite x? 

shiqa suka lagu ny

shiqa jiwang la lagu belog ain.. lepak kejap dgr lagu 

 siap tinggal pesanan berantai kat shoutmix
cayunkk korangg ^^


Ingatkan cik ain sorang je peminat lagu ni..rupanya ramai kawan2 blog cik ain yang gemor jugak..hehe korang suma boleh join club minah jiwang tak berkarat sama2 ngan cik ain..kehkehhh lagu ni sungguh bermakna untuk cik ain..sebab??? takkan nak gtahu korang nanti tak rahsia dah..50 sen kasi baru cik ain bukak citer..haha


jom aweks2 kita nyanyi same2

 Tajuk lagu : Pelengkap Hidupku
Penyanyi : Eren & Romi



aku bagai laut
tak bertepi dan tak berkarang
aku bagai bintang
yang tak di temani malam

melihat dirimu
ada senyum canda tawa
yang membuat aku
tak ingin pergi dari mu

teringat janji lama mu
kepada ku
teringat aku teringat
teringat saat kau masih ada di sini
menemani ku sepanjang hari

bila kau pergi jauh
ingat lah aku
bila aku ada di samping mu
peluk tubuh ku

bila kau rindu aku
panggil nama ku
ku datang menemui mu

peluk erat jasad ku
jangan lepas kan
tetap la kau di sini
harungi malam

kerana hanya dirimu
belahan jiwa
pelengkapku di dunia




 boleh cilok link lagu ni kat sini 
pastu tempeklah kat blog korang k..


best je dengar lagu ni..sesuai untuk pasangan2 yang sedang dilamun cinta tak kira lah yang dah kawen atau belum..lagik2 pasangan yg berPJJ *dengar lagu ni rasa dekat je ngan en.tunang * walau beribu batu jaohnya..sila2 sape2 terasa nak muntah..ekeke ;)




notahatiain : hari2 dok dengar lagu ni..kat mana pun terngiang2 je..tapi masih tak hafal2 lirik lagu ni..adehhhhh daya ingatan ku semakin merosot nampaknya ;P

18 comments:

khaifaiz said...

memang ler.. lagunya sedap dan sesuai ngan konsep blog ni

d_tieah said...

1st time gak aku dgr lagu ni..
Dgr pun dr blog ko lah..
Hahahaha..

Entry Terbaru: Masturah Abu Bakar Sangat Popular Dari Ben Ashaari

dilazfamily said...

BLOG AIN memang best. entri semua menarik, blog lak lawa dan comel.
Lagu nie memang jiwang, akak bile dengar lagu jiwang2 meremang sebab terlalu menghayati

queen aida said...

kwn sis pn ckp lagu ni kene kn sis sbb berPJJ kn..so tuk ain..tq sbb sudi kgsi lagu ni..nnt nk buat entry tuk ain lah!ahahaha

LyNn HaMzAh said...

lagu nie memang best...kak lynn pun suka...

*luv Syahnia* said...

KHAI **,

~> toceh2..amik lah
kalo khai pun mamat jwang erkk..kehkeh

*luv Syahnia* said...

TIEAH **,

~> bterima aksih ngan ain
kalo tak hang tak dgr smpai
bile2..huhu

*luv Syahnia* said...

KAK DILA **,

~> hehe blushing ;)
tq dear..muahh *kmbang jap*
hehe

tu lah..sayu pun ade
jiwang sangat lg ni..

*luv Syahnia* said...

KAK AIDA **,

~> dear.. join club PJJ
ain org 1st yg regster
haha

sila2..d alu2kan..kehkehh

*luv Syahnia* said...

KAK LYNN **,

~> bestkan.. ;)

♥ nana i am ♥ said...

bila weekend, on lappy, on blog AIN all the time sampai my sistassss yang tak pernah denga lagu ni pon terus boley nyanyi same same.HAHA.lagu ni sangat touching untuk golongan PJJ macam kita kita kannnn :')

queen aida said...

ktne nk join??

Redbloodsnow said...

MMG NICE LAGI DLM BLOG AWAK TAW :)
LIKE IT TOO ^_- WINKSS

_YusT_ said...

lagi indon ke??? best gak la... boleh stop x if just nk baca the entry, boss??

*luv Syahnia* said...

NANA **,

~> hehe dahsyt aura lgu ni erk
hehe..tu lah rasa dkat je kan ;)

*luv Syahnia* said...

KAK AIDA **,

~> takde lah dear
kita bt lah..kihkih

*luv Syahnia* said...

KAK ZIE **,

~> tq dear..like gak..ekeke

*luv Syahnia* said...

YUST **,

~> haha perli nmpak..huhu
silent speker kalo
tak nk dgr..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...