Thursday, 24 February 2011

"BLOG PINK" tak bererti minah lembut..ggrrr

Jangan tak caye..pertama kalinya cik ain join contest taw..ffuuhh nasib baik tak hujan ribut melanda kat luar sana..ekeke ko ingat power sangat kuasa yang ada..hehe kerana kak queen..tegar cik ain membuat segmen ni..lagipun tertarik sebab berlandaskan pink belaka tiada yang lain selain pinkk..ttuuuiiittoooiii bebelit lidah



contest dari blogpilihanmalaysia 
terbuka untuk suma warga blog  
takde blog takleh join *pangg* 




persoalan nya..
kenapa cik ain pilih kale pink untuk blog???

sebab memang sejak azali cik ain memang minah pink..minat terlampau ngan pink..dari skola..fail pink..pensil pink..pensil box pink..suma nak pink siap kwn2 gelar AIN PINKKK!!!  lagi mengila lah pink cik ain..*beros gigi pun pink* hehe join puteri islam sebab baju uniform dia kale pink..aci tak???


bila tengok benda2 yang pink..
sejuk hati mata memandang..lembut je..
teringat kot ngan citer sutun..ooppss lari topik..

pink nampak feminin..nampak comel..
nampak cute..nampak cantik..nampak manje..
bagi cik ain semua ciri ciri yang comel comel ain suka..
semuanya ada pada kaler pink..


sebab tu kale pink amat serasi ngan blog cik ain ni..nak update citer hari2 pun bersemangat taw..cuba letak warna blog lain..gerenti sebulan sekali belum tentu cik ain update..kuikui


bukti ni..betape pinknya bibir cik ain ;) 


mari nak carik lagi dua blog kale pink jugak..
kita baling dadu sapa yang kena???

fafau cute




pesanan sigadis pink//
kawan2 yang lain nak join pun boleh..boleh ikot tema blog korang..tarikh tutup jam 8 pagi 26 Februari 2011 yang mana tak suka pink..taklah kecewa takde kale lain ker selain PINKK sentap kalo korang kutok2 kale pinkk taw..selamat berjaya ;)

11 comments:

Syakiela said...

sweet kan kaler pink nie,kite pon suke jugakkkk

queen aida said...

bl budk pink berkata2 hehe

Redbloodsnow said...

HEHEHE...TOL TUH. PINK X BERERTI PEREMPUAN LEMBUT..HIKSS :P

nuruljannah sukhri said...

im pink addicted too.. tp kali ni blog x pink pulak.so, x dapek la nk join...comel kan warne pink ni..sejuk ke..tp bukan lembut ok

mizzura said...

saya bukan si pinky..tapi kena admit yang pink itu cantik :-)

*luv Syahnia* said...

KAK KIELA **,

~> kan..kann sukew gak
ekeke

*luv Syahnia* said...

KAK AIDA **,

~> u to dear ;)

*luv Syahnia* said...

KAK ZIE **,

~> yupp lembut gak
tak berti pinkk..errkkk

*luv Syahnia* said...

KAK JANNAH **,

~> suke pink..kmpul
pmnat2 pink rmai2..yeayy

*luv Syahnia* said...

MIZZURA **,

~> ngaku cpt mnat pink gak :p

dilla salleh said...

hye dear..
sy pon pencinta pink ;)
tp malangnye..bju tunang xwane pink cm u ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...