Wednesday, 2 March 2011

Kami berDATING.. edisi khas!!!

Dapat dating dengan en.syah walau sekejap sungguh bermakna..nak jumpa tiap minggu memang tak sanggup 7 jam perjalanan ganu-sel..adeehhh patah pinggang makcik..hoho

kalo kiteorang rindu..kiteorang hantar MMS..lepas tu call..mesej 24 jam selagi boleh sampai tetido pagi2 terus carik hp bawah bantal..hehe nak buat hp jadi rantai emas..boleh tak??? *senang nanti hp tak main nyorok2* hihi



minah ni kununya majuk..
pastu bila en.tunang amik gambo terus cover2 cun
*jadilah muka separa masam..bluueeekkk* 



en.syah sangat susah nak senyum n gelak beso2
*tapi dia tak sombong* ; )

 "syg nak amik pic awk..cpt senyum nmpak gg!!!"


awak nampak cumel  ^________^"



teros bg senyuman smpai tak nampak mata >_<




bertuahlah en.syah nak senyum lebar camni kalo tak dipaksa..hoho tapi bila senyum manis je tengok..cik ain sangat suka senyuman dia menawan..*tu sebab cik ain teros terpikat dulu* ;P korang p tengok suami/pakwe masing2 yea..hihi



kami budak suka pakai baju borea same kale!!!


cik ain yg nampak bolat..
sila salahkan kamera yg amik pic ni ok.. ; )




notahatiain : malam tadi en.syah MMS tunjuk luka dia terjatuh masa lawan bola petang semalam..melecet besar ada darah2 lagi..tak sampai hati nak tgk lama2.."syg sapukan obat dari jauh je yea"

24 comments:

merahitujambu said...

ehem2..so jeles ok..heee..so sweet ok..sekian..heee

rizaros said...

waa comel2.. deq ros pun ska pakai same kolor.. :)

d_tieah said...

Huhuhu..
Nak camni jugak boleh???????????
Minat dgn syah jugak..
Tapi bukan tunang ko ek..
Ngee :)


Entry Terbaru 1 : Punca Penat Bekerja
Entry Terbaru 2 : Aku Memang Gila Trafik! So What?

E K A said...

SAMA AR CAM AKAK...BILA KELUA MESTI NAK BOREA...EVEN NAK GI SKOLAH PUN NAK BAJU SAMA WARNA.NGADA KAN

nuruljannah sukhri said...

sape org ganu ni?ain ke en tunang?dulu2 masa belum kawin mmg suka sngat baju sama warna.skrg dh kureng skit..tgk atas mood.kalau honeymoon tu mmg hari2 la baju sama..hehe

*luv Syahnia* said...

MERAHITUJAMBU **,

~> terima ksh takde..hehe

*luv Syahnia* said...

DIK ROS **,

~> kan..nmpak sweet ; )

*luv Syahnia* said...

TIEAH **,

~> bole2..solan cpumas
ada pkwe blum??? hehe

syah len takpe..
kalo sme cari smpai srawak
kihkih

*luv Syahnia* said...

KAK EKA **,

~> bukan ngada ar kak
secocok namanye tu.. ;P

*luv Syahnia* said...

KAK JANNAH **,

~> dua2 org sel..tnang yg dpt
keje kat ganu..

hahaha tu lah kak takot pas kawen
suke ati awklah nak pkai bju per
hehe

arabella said...

semoga bahagia =)

:: noremy bte rahmat :: said...

sweet sgt...

nnti kalo dah kawin mcm kita,every 2 weeks musti turun ganu nak jmpa incik hubby..bus 7 jam sanggup ku redah!

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

huarghh..akak da sebulan x jumpe tunang.. mencik tol duduk jejauh ni kan?

Syakiela said...

waaaaa,dating sakan nooooo,beshhhnye...

LyNn HaMzAh said...

x gemuk la ain...cun jer kak lynn tgk...

syida said...

lautan api sanggup ku renga, inikan pulak highway karak..hehehe..

*luv Syahnia* said...

AREBELLA **,

~> teme kasih ;)

*luv Syahnia* said...

KAK EMY **,

~> kan..nak 1mggu mmg tak larat
jaoh giler..rindu pnyer pasal
tahan gak..hehe

*luv Syahnia* said...

KAK DEQ **,

~> mencik sgt2..tak sukeww
rasa nak kepit bw ktiak pun
susah..sobsob

*luv Syahnia* said...

KAK KIELA **,

~> tak berapa nak sakan
ar kak..jap je pon..huhu

*luv Syahnia* said...

KAK LYNN **,

~> ihihikk prsaan kite
cam mokk lah der ;)

*luv Syahnia* said...

KAK SYIDA **,

~> hgway karak jem
nyampah!!!

:: noremy bte rahmat :: said...

kalo nak every wekend,penat atas bus je la...

sakit pinggang tau...

tp,sanggup tahan tu semua bila nmpak muka incik hubby...

hehehhehe

_YusT_ said...

good to hear that both of u are happy...

keep your r/ship strong...girl!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...