Thursday, 3 March 2011

Bikin ati gua panasss...

Mencik..mencikkk taw ngan komputer ofis cik ain ni..sukew ko main ilang2..tak tahu nak salahkan virus,kuman atau komputer yg ntah bape abad ni..huhu


mula2  template designer tak bole guna..pastu iklan nuffnang tak keluar gambaq klik pun tak bole..skang ni upload gambar kat post plak tak bole tgk..panas betoi ati!


bila tumpang komputer ofismate..eh cantik je gambar ko kuar kan. iklan nuffnang pun mencanak je menari2 siap bole klik lagi..nak dok lama2..tuan meja terpacak kat sebelah sambil angkat2 kening cam kak ziana zain *isyarat suh bla*..segan ke tak segan makcik ni ha..ngemis kat meja orang..hoho


bak kata ofismate "ko sepak2 ketok2 kompoter tu biar rosak terus nanti mintak baru" kejam ko cik ain nak jahanamkan harta kerajaan..cintailah sungai komputer kita!! hehehe





nak upload pic nenek naik sampan
tapi sorry lah kalo terupload pic nenek lain???
hahaha



ppsstt// takpe2..tggu tabung 
duwet syiling gua penuh..teros 
beli komputer layan blog
sampai lebam @__@




notahatiain : sakit hati tengok komputer akak sebelah ni suci murni..*sebab tak layan godek2 tenet cam cik ain* hahaha

14 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

agaknya dah kne blocked dgn bos kot huhuhhh

d_tieah said...

Aku pun kalo banyak duit, terasa nak jugak beli laptop baru owh..
Menyampah tau laptop tak sampai setahun lagik dah slow..
Huhh..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

syida said...

wakakakaaa.. ko perli akak ke dik?? mcm kenal je ayat tu..hehe.. takpe pinjam la dulu sape-sape punye. tak pun tanya amer ict ..hihi..

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

betol gak ain ckp opismate tu jahanamkan pc tu br dpt pc br..hehe

*luv Syahnia* said...

DIN **,

~> kejam kot bos wat camtu
nnggrrr

*luv Syahnia* said...

TIEAH **,

~> campak ke laut
pastu bli yg cnggih
rosak gak..aiisshh
p cc je lah..hoho

*luv Syahnia* said...

SIS SYIDA **,

~> mkn cili api ke kak
kehkehhh
nak pnjam akak sblah nye
tak smpai ati..bole tak camtu???
hehe

khaifaiz said...

apa lg.. angkat Ipad la.. huhuh..

P/S: kalau leppy buat hal.. aku pn tensyon gak

*luv Syahnia* said...

SIS DEQ **,

~> hahaha agak2 btmbh
terok mmg nak cmpak
kua bgnan ni..muahaha

*luv Syahnia* said...

KHAI **,

~> bling kat dnding
bole??

bkn tnsion dah mgrain teros
uhukuhukk

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

salam singgah di pagi Jumaat

dilazfamily said...

sobo cik ain.
jom join CHURP CHURP lak, leh dapat side income lagi.
Klik sini
http://www.churpchurp.com/fadilaz29/share/churpchurp-invite?utm_source=social_btn&utm_medium=sharing

nuruljannah sukhri said...

mintak la komputer baru ngan bos,,

JIVEBUMZ said...

hihi kecian cik ain kene cepat2 beli lappy sendiri la gayanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...