Wednesday, 9 February 2011

Hey org Tereganu !!! rombongan cik kiah mai ni....

sila angkat jari kaki suma sape2 yang ngaku diri dia anak jati tereganu.. ; ) okey2 cik ain angkat ibu jari tangan sajo sebab sedar diri diberanakan di selangor..hehehe tp sebab en.tunang dok sana kira cincai2 lah makcik bakal jadi org ganu gak kan..dushdush


cik ain pernah melancong sekali ke ganu ni...tu pun ikot rombongan cik kiah..tahun 2008..memang tak best lah kan berjalan ramai2..hoho kalo ngan en.tunang baru lah rasa feeling2 jiwang kuch kuch hota hey kan..*sila2 jgn tmuntah* uuweeekkkk



paling best masjid kristal

fuhhhh rasa bersih diri dari segala dosa2
bila sempatkan diri solat dalam masjid tu..
*insaf makcik nok* ;)

Noor Arfa Batik

sentap ngan abg ni..
sebab takmau bagi cik ain buat cop2 batik tu..
amik ko terus potong kepala dia..kejam tak..hehehe

pasar payang ker??? pasar kepayang erkkk!!! *confius*
nama pun rombongan cik kiah oiii..tentu lah majoritinya suma makcik2 pangkat2 nenek dah..bersilat lah kalo tak singgah kat sini..carik kuali atau mangkuk tingkat!!! ada jual ker kat sini??? kehkeh yang muda mudi ni cuci2 gosok2 mata je lah..*padahal poket berlobang*..haha
 kopok losong kak yah the besttt!!!


uuissshhh mencelah-celah je cik ain..kalo beratur mahu sampai ke jalan..busyuk ati ko cik ain..ada dikisah sebelum abes baik cepat2 berebut..kang abis melopong je lah ko nak tengok papan tanda KAK YAH KEROPOK LOSONG kat atas tu..haha

banyak lagi2 tempak best2 kat tereganu kan??? tp tu je lah diantaranya rombongan cik kiah sempat menyinggah..yang selebihnya pandai2lah datang sendiri..tak kuasa makcik nak melayan..uwahuwahh



~> lepas kawen jalan2 satu
ganu sampai muntah..winkwink



notahatiain : godek2 pic lama2..terjumpa memory kat ganu ni..masa ni tengah hingusan lagik..tu segan nak tayang muka..hampehh je kan ;p

13 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

ah, berjln sakan ain eh.. byk soping kopok lekor tak?

*luv Syahnia* said...

KASUTPINK **,

~> lamenye citer ni kak
mmg borong kopok leko
smate..hehe

:: noremy bte rahmat :: said...

sesalu gie ganu sbb hubby ada class kat sana..

tp tak pernah gie arfa batik tu..

kalo gie bukan by group leh masuk tgk diaorg wat batik tak?

merahitujambu said...

macam syok je g ganu..nk g laa..penah jln ganu tapi x penah tgok org canting batik..cm best jeee

*luv Syahnia* said...

KAK EMY **,

~> ohhh best lah
slalu p sane..hehe

tak taw lah dear
boleh rasanye

*luv Syahnia* said...

MERAHITUJAMBU **,

~> best2..p lah..
nak beli mmg mhal lah
dpt tgk dbt je
pun dah puas ati..hehe

d_tieah said...

Cantik woo Terengganu ni..
View dekat masjid krital tu pun boleh tahan..
Kalo aku dapat p sana, konfem aku habiskan keropok lekor siang malam je tau..
Minat sangat makan keropok tu..

Latest entry : Nak petua? Petua Jadi Sailormoon pun ade..

:: noremy bte rahmat :: said...

kebetulan hubby ada kelas 6 bulan kat sana..tu almost weekend turun terengganu...

erm..nnti akk try surveyla pasal nak tgk canting batik tu...

(^_^)

dilazfamily said...

cantik masjid tu
akak tag awak

http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/02/1st-civeaway-my-little-sourvenir.html

*luv Syahnia* said...

TIEAH **,

~> mmg cntik taw..
rasa nk bt umah kt
sblah je..kalo boleh lah :p

woittt mau mntah drh
mkn byk2

*luv Syahnia* said...

KAK EMY **,

~> ohh yeker bestt
arr tryn ganu je kak..

p je..kalo tak bole
pujuk smpai bole..heeh

*luv Syahnia* said...

KAK DILA **,

~> cantik kan.. ;)

tq dear

miey anna said...

Dear..welkem 2 terengganu..me likes ^_^

http://akemiey.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...