Wednesday, 16 March 2011

Jadi minah KOIR..opss ;O

Cik ain paling lemah kalo kekawan ajak p karaoke..sebab? sangat pemalu nak kuakan suara merdu ala2 ning baizura..ecehh sekali nyanyi cam ramli sarip pun ada..*tipu*


kebetulan suk selangor nak cukupkan ahli koir yg baru ditubuhkan untuk persembahan koir sempena makan malam bersama sultan selangor 28 mac ni..tak pasal2 cik ain terjebak.. hasutan dari kawan2..cet!..1st traning naseb baik tak test suara sorang2 *kalo tak pengsan* lagu yg dibawa adalah lagu negeri selangor..cik ain hafal taw! kalo lagu Anuar Zain..memang miming mulut je bukak beso2..*bukan kaki lagu* hihi

tiba2  cik ain semangat kuarkan suara setinggi abes sampai cikgu koir letak ain kat barisan suara tinggi..siap kawan ckp ain..ko ni time cakap suara kecik time nyanyi suara kuat! adehh hang tak tahu abes putus urat perot tarik suara tinggi sambil guna suara dalam..seksa wey..cuba korang try! gerenti terkentut2..hehehe


sekadar hiasan

dalam koir pun bole buat senaman mulot taw!



cabaran baru dalam hidup cik ain yg nak membesar ni join koir okey ;) cikgu pesan kalo nak suara lagi lantang n tinggi..hari2 try nyanyi dalam besen yg berisi air..kalo takde besen..baldi pun bole..pastikan ikut saiz kepala erk *takot melekat plak takbole cabut* jenuh nak panggil embulans kehkeh ;) ..bak kata housemata ain plak eh..takde baldi mangkuk tandas pun bole! selambe katak je seloroh..memang tak lah!



ppsstt// memajukan diri
selangkah ke hadapan ;)
jangan katakan tidak
selagi belum mencuba!




notahati : kerana koir sanggup ku korbankan time rehat untuk traning..huhu kawan sebelah dah dok kire menguap bape kali sambil gosok2 mate..sah2lah time rehat memang ahli surau ofis..ggrrr

8 comments:

Cik Shiqa said...

hehehe jaga nnt mulut masuk lalat. opsss.

testing aaa eeee uuuu

d_tieah said...

Hahahaha.. Sayangnya AF tahun ni last ek.. Kalo tak, boleh try audition next year.. Pasti aku vote kau.. Hahahaha.. Tapi undi guna mulut je.. Ngee :)


Entry Terbaru 1 : Sudah Tertulis Dalam Al-Quran Tentang Musibah Di Jepun
Entry Terbaru 2 : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi

queen aida said...

dik,nganga 2 berwaspada skit,kang kumbang taik masuk mulut hahaha

qasehraihan said...

cuba nyanyi sklai lagu negeri sgor nk dgr..hehe

_YusT_ said...

terbaikk...!!

E K A said...

tinginnya nak tgk mulut adik ain ni membesar cam gegirl kat ats

syida said...

bgus-bgus.. pasni boleh la kite karok sesama. jgn malu-malu plak.hihi.

merahitujambu said...

bosa nyo mulot..eheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...