Friday, 6 May 2011

Selera mat salleh

Boring dah makan nasi lemak dengan teh o
nak tukar selera barat plak erk
serapan pagi kek ala2 aiskrim gitu terbaik dari secret recipe


 cilok kek ni dulu
tak pandang dah laksa n rojak kat meja sebelah ;)


pagi tadi ada sambut besday staff kat opis..
majlis lewat sebab suma tggu kek ni punyer pasal
yuuhuuuu


ya ampunn..bisa meleleh air liur ni

terus cik ain kedekut takmau kongsi dengan orang
takot tak cukup..^__^


 ada rupa anak mak tak? 

jangan salah teka..ni kawan setia opismate cik ain taw
bukan mak atau mak tiri..ggrr
dia lah mak, dia lah kakak dia jugalah kawan pot pet kat opis 
paling best akak ni suka bagi macam2 petua 
siap bagi petua selepas kawen lagi..
*haiishh cam gatal je bunyinye tu*
hihihi



notasyahnia : malam ni terjah umah kakak tengok imam muda n maharajalawak..harapnya akak cik ain tak balik umah mak mertua dia *sambil tadah tangan* hihi minggu ni ada lagi 3 umah kenduri kawen kene attend!

19 comments:

ain nadzirah said...

wahh!! sedapnye kek!!

msredcheesecake said...

cik syahnia,
kek tu cam chocolate indulgense secret recipe je...terliur da ni...heheeee

merahitujambu said...

TERBAIK2...PEBRET SAYA OK...YUM2

HonEyBuNNy said...

nyum3...

wah2..petua ap tu kak tu bagi yer..ehheh

alinac lover said...

best nya kek tu~

NOOR FATIN said...

peh terliur!! * pengsan*

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ouhhh...feveret jugak neyhh ^^




cik bunga dtg singgah BW blog kamo ^^


Mai ar singgah sini, mai arr..mai arr... heheh :)
Buat sunitkan BOTOX pada blog, yeahhh! cantik dah. heheh, Jemput masuk.. :)

nabilah_2908 said...

ha'ah la...rupa sama...kalau ngaku anak beranak..sure org percaya..hehe.. :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

indulgenceeeeeeeee!
adik kamu buat sis nak makan x ketahuan hala nih..hadoiii..

focus diet focus! ;p

Far8 budak baik said...

tahut takpee..macam ade gatal2 sikit..haha =p
waaaa kek secreat resipi kot..
mmg sedap..mkn sekali pengsan terus..
haha..haah..ingt emak akak tadi..=)

Bigdaddyz said...

SR ...mmg sedap2 makananya...

Azree said...

Share sikit petua-petua tue~~

:p

nik rosmawati said...

sedapnya tgk kek tu :)
best la ade akak kat opis yg boleh bg petua dan nasihat.akak ni semua kwn sekerja opis kebayakannya muda2 lagi.

Ujang9897 said...

mak ai,,sodapnya..

Farhan Zulhusmi said...

kek secret recipe erk???
hehehe....
banyak erk mak cik tu kongsi...sbb pengalamn dia lah yg membawa dia kepada tahap sebegini....

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

cik bunga dtg singgah...
gegar menggegar!!! :)

jom singgah :)
Gempa sedang melanda, jom pakai sit belt.. heheh :P

Hadiah buat Mak, bukan mendera okeh. hehehe

queen aida said...

adusss kek sedp tuu...

*luv Syahnia* said...

AIN ~> mmg sodapppp

MSRED ~> tak tahu nama saintfiknya
hanya tahu mkn je..hihi

MERAHITUJAMBU ~> pebret sy jugak! ;)

ILA ~> sshhh rahsia lah dear..hihi

ALINAC ~> sedap!

KAK FATIN ~> jgnnnnnnn

*luv Syahnia* said...

CIK BUNGA ~> sbb sodap kan ;)

NABILAH ~> hihi same ker? cuma akk tu gebu cik ain tak :(

PINKYMOMMA ~> pat cari smpai dpt sis!

FAR8 ~> gatal pasal sakit kulit lah..haha suda anggp seperti mak lah ;)

KAK NIK ~> tu lah bestt opismate yg byk pnglaman ni..mcm2 story dpt..hihi

FARHAN ~> yupp dik SR..haha taw pun ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...