Wednesday, 28 March 2012

Wedding Review : The Best Usmann Photography

Hai uallss..harini takmo story panjang2 erkk sebab ain takde mood nak mengarang ayat..huhu oleh kerana permintaan yang tinggi untuk mencuci mata tengok pic perkahwinan ain..kunun2lah populer sgt mcm awal ashaari dengan scha alyahya tue..hikhikk >__<  ain nak share pic outdoor dari album photographer wed ain yea..tunggu album mungkin lambat cikit sebab abg photographer terpaksa gigih siapkan 5 album utk majlis ain..memang kaki bgambar minah ni kan..hihi 

kesimpulanya ~> ain berpuas hati n gembira sgt2 dengan perkhidmatan dari Usmann Photography sebab memberikan layanan dan hasil yang terbaik! abg usman pun kelakar orgnya..asyik nk tergelak je masa berposing..hihi datang pun tepat pd masanya..memang the besttt! 

untuk makluman jadual job abg usman tahun 2012 sudah full dibooking, tahun 2013 pun dah ada yg booking..fuyooo hebatlah kan ramai yang suka dengan hasil kerja beliau..tapi yang lagi paling best bila ramai saudara mara n kekawan puji gambar2 hasil dr Usmann Photography cantik2! terus hati bebunga memang berbaloi2   ^__^*

 jom layannzzz ain berposing..yeezaaa


:: Outdoor Majlis Nikah ::



dptlah tido jap (-__-)


Menjeling-menjeling ku menjeling ~~


 i like pic ni ;))


:: Outdoor Majlis Bersanding ::


Bersantai di tepian pantai


muka i nmpak lain masa ni..huhu


Agak2 ada gaya jadi model jual baju tak..hihi


Menunggu matahari terbenam..mmg nice sgtt2 >__<



:: Outdoor Majlis Bertandang ::


Jejakan semula ke sekolah after 5 years ;)


Disini kami berkenalan..berkasih..bercinta dan pd harini kami disatukan..


Rumah tidak berpenghuni..memang seramm..huhu


Mari berdansa.. :))

Ini adalah sebahagian pic dari album my photographer..untuk selebihnya tunggu album ain siap..ramai makcik n kekawan mula bertanya mahu melihat album kawen..wahh mereka excited..cik ain lagi excited! 

Jika berminat dengan perkhidmatan UsmannPhotography
bolehlah masuk ke web n facebook beliau untuk melihat 
lebih banyak gambar yang super cantikkk


Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang 
pakej-pakej photography saya, anda boleh hubungi saya di :
016-206 5037 (USMAN ABD SAMAD)
FACEBOOK: Usman Abd Samad


Nota Syahnia : Untuk Pre-Wedding pun ain gunakan perkhidmatan UsmannPhotography...insyallah untuk majlis2 akan datang akan gunakan perkhidmatan beliau juga..majlis apa? tak tahu lagi..hehe ^__^*

16 comments:

♥ dak pink said...

Memang cantik lah semua gambar.

Psst, Cik lagi ke? Kahkah.

erin moshimoshi said...

wahh cntik u sayang

nabilah_2908 said...

betul la..cantik2 hasil tembakkan beliau.. :)

:: Mrs.SyahNia :: said...

DAKPINK **,

~> alo dah tbiasa guna cik
bila tak guna janggal plak
haha apa slhnya kan ;))

:: Mrs.SyahNia :: said...

ERIN **,

~> thankss dear..u too ^__^

:: Mrs.SyahNia :: said...

NABILAH **,

~> yupp..mmg btl..yg pnting
beliau tdk mngambil masa lama
utk mngambil gambar ;))

DAWIA. HONEYPUTRI said...

serius suka sangat dengan semua gambar wedding ain :')


heppy selalu ye..

ch@ said...

mmg la tersangat cantiknya. model cantik, orang cantik, gambar cantik, baju cantik, smua nya cantiknya.

♥ ROS ♥ said...

Cntik... :) majlis seterusnya?? Tetttttt :p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cantik nya all the photos:)

Aeen said...

ain sgt cantek....nice pic....:D

NOOR FATIN said...

cantik nya gambar, pandai la dia amik:)

Aien Alien said...

cantiknyaaaaa semua gambar!! suka tengok...hihi

nik rosmawati said...

cantiknya semua gambar.baju pengantin pun cantik :)
pengantin lagi la cantik berseri2

aniswany said...

cantik sangat ^^V

Masya said...

cantik sgt gambar² wedding ain, baca maraton entry wedding ni.. gambar pre wedding pun cantik... baby dah keluar baru baca entry oklah tu hahahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...