Wednesday, 23 January 2013

Kelahiran kembar yang dinanti

Syukur, alhamdulillah, anak kembar yang dikandung dlm rahim selama 36 minggu selamat dilahirkan  

secara normal  
pada
 17 Disember 2012 (Isnin)
 jam 7.00am (1st twin ~ 2.1kg
jam 7.22am (2nd twin ~ 1.7kg)


 Hari ke~7, adik (kiri) baru blik rumah setelah seminggu kene tahan diwad sebab kurang berat badan masa dilahirkan, seminggu jugalah twins baru dpt ketemu bersama, tersentuh sgt naluri seorg ibu bila tgk anak semua sudah didepan mata,,tak perlu risau lagi bila sorang kat hospital sorang kat umah


 Papa,irina,irine,mama 
one happy family ;))

thankss Allah.. ♥

16 comments:

ch@ said...

Wiiii....tahniah Ain. Akak tumpang seronok. Slmt menjadi busy2 mummy.

wak joko said...

alhamdulillah.. tahniah ye.. salam maulidur rasul.. :)

eKa said...

tahniah ain... sekelip mata... ada dua baby dah

Aishah Shahuddin said...

Alhamdulillah & tahniah! Comel sangat kedua2nya ;)

nida-razak said...

Ainnn...ingat nida lagi x?huhu..congrats ain..dapat twin..bestnyaaa.. ;)

Dawia ♥ said...

Sangat comel baby irine dan irina :)
nama secomel ibu nya :)

Khai faiz said...

comel puteri2 ko ni

Aeen said...

Ainnn..tahniah....comel twins ain...:)

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah..comel...

e k i n ♥ y u s r i said...

twin?
bestnye
alhamdulillah

Orked said...

salam perkenalan

tahniah atas kelahiran kembar yg comel

Semoga bahgia selalu..

erin moshimoshi said...

ya allah
terharuu !!!
tahniah dear

Masya said...

tahniah... so sweet... moga cepat sembuh.. dan baik² sahaja

tenku butang said...

Ya Allah.. cumeynya baby awk.. sukanya saya.. kalaulea saya bole dapat kembar jugak kan best.. =)

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

miZz_nizZ said...

bestnye dpt twin..huhu.syukur alhmdulliah. gmbra tgk smua yg lhir sihat n ckup sifat. kwn sy dia kena gugurkn coz twins die xckup sifat. sian gakla.dahla 1st bby. apa2 pun, kita kena bdoa slalu.hehe.moga si kmbar ni mjdi insan yg soleh solehah, bjya di masa hadapan.cngrate akk!=)

wahida idris said...

waaaa. tahniahhh. cutenya your twins :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...