Friday, 19 July 2013

Cinta cintun 7 tahun lepas



Gambar 7 tahun lepas..first date dengan en.suami..eh masa ni sudah tentu belum kahwin..kira baru cinta-monyet gitu! masih bersekolah, ain di tingkata 5 dan suami di tingkatan 6..balik dari sekolah janji nak makan sesama kat pekan..ohh bertapa excitednya hati rasa mahu lompat bintang sampai ke bulan..hoho pergghh masih hingusan lagi dah pandai nak dating-datingkan..hukhukk

Tapi cakap awal-awal dengan suami "kita kawan dulu yea, lepas sy habis exam SPM baru kita couple" boleh camgitukan..en.suami pun OK je ;))  Gila tak segan makan depan dia masa ni..nak hirup kuah laksa tu pun tersipu-sipu malu *pipi dah merah2 cover malu punya pasal*..pertama kali youu..nasib baik ada BFF aka cik dayah n cik nolin temankan..diorang haruslah dimeja belakang cover apa yang patut..kira cam bodyguard tak bertauliah..diorang jugalah saksi hubungan percintaan kami dari sekolah, bertunang, berkahwin dan sekarang sudah beranak pinak pun..

Sungguh tidak disangka, cinta monyet akhirnya sampai ke jinjang pelamin..moga cinta ini juga akan berkekalan hingga ke akhir hayat dan juga ke jannah..insyaallah..yang pasti bercintalah kerana Allah..kerana Dia, datangnya cinta setia antara kami berdua..




Nota Syahnia : Ohh tetiba terasa rindu sama en.suami yang jauh beribu batu..balik cepat sygg, mahu shooping baju raya anak-anak ni tidak lupa baju omaknya sekali yea..heh >__<

10 comments:

Khai♥Rin : anies said...

mesti kontrol ayu je kan ms tu hehehehe

shark said...

waaa..
klasik abis gambo tu..
heheh..
rambut tomok mmg feymes time tu :p

aniswany lazim said...

huishh klasik!!
ini dinamakan cinta monyet yg berjaya..hikhik

semoga kekal hingga ke syurga ye ^_^

Mizz ErMa said...

wah..so sweet, kapel sejak sek lagi rupanya..hehehe

ch@ said...

So sweet ok. Ini bkn cinta monyet tapi cinta di sudut hati gittu. Tahniah Ain.

Masya said...

hohohoho.. daripada zaman sekolah bercinta yer.. mmg gatai ni hihihihi.. nasib baiklah sampai kawin.. moga berkekalan yer...

raya mana kali ni..

Masya said...

hohohoho.. daripada zaman sekolah bercinta yer.. mmg gatai ni hihihihi.. nasib baiklah sampai kawin.. moga berkekalan yer...

raya mana kali ni..

Zawiah said...

betullah . zmn cinta monyet kan klu mkn dpn bf sudu garfu mesti menggeletar ... heheheee

ain.ya.nun. said...

Lamanye dah tak jenguk sini.

last jenguk time nak kahwin dulu. Sekarang dah ada dua orang baby kembar dah.

Congrats ain.

Anjung Serai said...

Salam..tumpang iklan ye..

PAKEJ PREMIUM ANJUNG SERAI
DEWAN 1000PAX - RM 19.80

MENU UTAMA
Nasi Beriani / Nasi Arab (BERAS PUSA)
Daging Dendeng ASC / Daging Rendang Serai
Ayam Masak Merah / Ayam Palembang
Sambal Sotong Kering
Masak Lemak Nenas Ikan Masin
Dalca Sayur
Acar Buah
Ulaman & Sambal Belacan
Ikan Masin Goreng
Buah Tembikai Merah / Oren Sunkist
Air Kordial Oren Sunquick
Air Minuman

TIT BITS CORNER - 400pax
Air Teh Tarik, Cendol (Siap Bancuh)
Bubur (Kacang Hijau / Pulut Hitam)
Kuih Manis / Kuih Pedas

HIDANGAN ISTIMEWA MAKAN BERADAP
Siakap Sweet Sour, Ayam Golek Madu
Butter Prawn, Puding Karamel
Buah-Buahan, Jus Buah, Air Minuman

PELENGKAP MAJLIS
1 Set Meja Makan Beradap Beserta Dekorasi
1 Pasang Kerusi Pengantin
8 Unit Kerusi Banquet Bersarung & Riben
4 Set Dome VIP Beserta Peralatan
30 Unit Meja Bulat Beserta Alas & Runner
300 Unit Kerusi Plastik (Sarung & Riben)
Centre Peace Setiap Meja Tetamu
2 Buffet Station Beserta Dekorasi
Peralatan Buffet Golden Bell
1 Unit Meja Hadiah
1 Unit Meja Door Gift
1 Unit Meja Tit Bits
PA System & Deejay
Kompang
12 Orang Pramusaji
1 Orang Ketua Pramusaji

KELENGKAPAN PELAMIN / BUSANA
Pelamin Dewan, Kerusi Pengantin,
Bekas Merenjis,, Walk Way 6 Unit,
Pintu Gerbang, Karpet Merah 80 Kaki,
Sepasang Persalinan Sanding L&P,
Bantal Nikah, Mekap, Hand Bouquet.

KEK PENGANTIN
Kek Fondant / Fresh Cream - 3 Tingkat
Meja Kek Beserta Dekorasi

PHOTOGRAPHY (NIKAH & SANDING)
1 Sesi Outdoor, Softcopy Thumbdrive,
1x Crystal Album 8" x 24"
1x Photo Frame 16" x 24"
1x Photo Frame 8" x 12"

BBQ CORNER (PERCUMA)
1 Ekor Kambing Panggang Beserta Kondiment
Stall & Buffet Berasingan
Peralatan Dan Kelengkapan Hidangan

Hubungi:
Ayu
017-975 1039 (call/sms)
017-925 7897 (whatsapp)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...