Monday, 28 October 2013

Pembuka Bicara!

Assalamualaikum pembuka bicara..pergghh hebat sungguh berbulan-bulan lamanya membiarkan blog ini terabai..sobsob..sepanjang berbulan-bulan itulah bermacam2 kisah kehidupan yang ditempuhi..ngeee -__-''

Alhamdulillah, 31 Oktober 2013 ni..akan genap sebulan ain berkhidmat di tempat baru, di kampung halaman sendiri..tak dapat nak gambarkan bertapa syukurnya sesangat sebab permohonan untuk bertukar ke kampung diluluskan..tak perlu lagi berjauhan dengan si kembar muchuk2 mama tu..sekarang hari-hari menghadap ank2..hari-hari tengok ank2 membesar didepan mata..bertapa happynya seorang emak! ;)) hehe alasan kukuh lagi nak balik kampung sebab nak jaga abah ain yang kene serangan strok pada 31 Ogos 2013 lepas..tapi syukur jugak abah sekarang dah boleh berjalan dan boleh buat kerja-kerja harianya tanpa bantuan orang lain..

Tapii....ada tapi plak puan ain oii..suami je masih belum dapat bertukar..mintak-mintak lepasni rezeki hubby plak dapat tukar dekat dengan anak-anak..tak sanggup dah hidup berPJJ lama-lama..huhu kesian kat anak2 kesian jugak kat omaknya..yeawwww >__<


sekali sekala papa balik..
haruss manjew2 dgn papa 24 jam!



Nota Syahnia : Sekarang bila mama dah ada sentiasa..bertambah manjalah si kembar tu..pantang nampak mama..berebut2 datang mengejar mama..sambil sebut "MAA..MAA.." so sweett sayanggg.. ;))

7 comments:

Shark Kay said...

dh lama x tgk kembar ni..
makin comel dah nie..

Nor Adzwaty Rokkafella said...

bestnya...rezeki dpt anak kembar...sy ada dua org anak jgk...bkn kembar la tp kelahiran rapat...anak sulung lelaki, yg adik perempuan tp ramai org ckp kembar sbb bdn lebih kurang sama besar hehehe...beza drg 11bln 2 mggu je kot hehehe...anyway tahniah la, mmg best bila dpt bsua muka dgn anak2 hari2 lebih2 lg ibu berkerjaya mcm kita2 ni hehehe

Masya said...

patuttlah lama menyepi ain kerja kerajaan yer, alhamdulillah dapat tukar... rezeki anak².. moga ayah pun dapat tukar nanti..

♥ ROS ♥ said...

Sibbaik ade fb leh terjah jgak..klu ade blog je mmg kempunan nk tgk wiwin tu..kikiki...

JIVEBUMZ said...

laa ain dah tak de kat sini ker? keje kat mana skg? semoga jadi ibu yg baik yer.. kim salam kat kembar muahhh

ch@ said...

Owh dh blk kampung ye. Bestla.
In shaa Allah ada rezki ayahanda pun akan sentiasa disisi isteri dan anak2.
Happy always sweet mum.

Khai faiz said...

aku pun baca so sweetnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...