Thursday, 7 November 2013

Kenangan Raya 2013

Sebelum tahun 2013 melaburkan tirainya..baiklah tuan blog tayang gambar raya 2013..uwaahhh sedih betul rasanya..Aidiladha dah berlalu..dah awal muharam pun..baru terhegeh2 nak letak gambar raya aidilfitri..sadiss sungguh ;(( maklumlah dah lama tak bukak blog..godek2 folder..eh ada plak gambar raya 2013 yang cute mute ni..haha tak kira nak letak jugak sebagai kenangan pribadi ain untuk masa-masa akan datang ;)

Raya 2013, hubby cakap bukan giliran dia dapat cuti raya..tahun depan baru gilirannya..sedih betul lah kalau hubby tak balik raya..sebab tahun pertama twins beraya..kesian taw dipagi raya kalau hanya bertiga dengan anak-anak..hubby plak sorang2 kat teganu..tapi syukur, Allah sentiasa ada untuk mengatur perancangan terbaik buat kami..kebetulan en.suami dapat off 3 hari dari raya pertama sampai raya ke-3..suka bukan kemain taw! ngehngeh


mak abah tersayang
beberapa minggu sebelum abah kene serangan strok..


adik beradik ain 4 org je
paling bongsu tu yang berbaju hijau..hee
mak kata agaknya kecik2 ko minum susu cair je 
tu yang sebab ko kurus takmo gemuk2..ok fine >__<


Ini family sebelah ain..
cukup semua adik beradik..
abang ain je takde dalam gambar sebab dia tengah ambil gambar ni..huhu 
sian ko bang! ;)


barisan cucu2 nenek atuk yang super noty
terselit2 si kembar ha..
tapi mereka2 ini lah yang banyak tolong ain jaga kembar..hehe


keluarga kecik kami
tahun lepas raya ber2, tahun ni raya ber4 terus
syukurr!


Ini plak family sebelah suami..
masih ada nenek sorang..inipun masa berada kat umah nenek


Bersama adik ipar n sepupu
adik2 ipar n sepupu sebelah suami adalah keturunan tinggi2 ok
bersama dengan diorang..aisshh terasa betul kemetotnya ain ni -__-"


kakak Qaireen..tidur pun nak pegang bunga
minah bunga betul..
masa raya kembar baru 8 bulan..bawa beraya pun gud girl je
hehe



Nota Syahnia : Aidiladha pun en.suami dapat balik beraya bersama, kebetulan ada kursus dan diberikan cuti raya..tapi sayang gambar tak sempat nak amik..bz melayan anak-ank ngan suami..heh 

3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

tidur pegang bunga? mmm mesti nk mimpi ala2 princess u hehehee

eMMe said...

oh! so~cute... i aim twin je dlm ramai2 tu, hehehe... best kan.. Anugerah terindah.. hurm... bile twin dah besar gini, mula la belek gambar masa twin dlm pantang, masa umo 4-5 bln.. kecitttt jerk... cam tersenyum sendiri... kite besar kan dowang sendiri kan... Alhamdulillah...

Ann Ishak said...

comel kakak tido pegang bunga, selalu baby banyak pegang bantal busyuk je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...