Thursday, 22 May 2014

Header & Watermark cumel by Umie Sue

Takmau citer panjang lebar..cuma nak maklum.."hati tengah berbunga-bunga sebab dah ada header n watermark baru!"..cumel plus kiut miut..ngehh korang jangan percayalah kalau header n watermark ni ain yang buat..sebab kalau ain buat memang sampai berkurun lah tak siap2 tak menjadi..header yang lama pun dapat belas ihsan dari kawan blogger nak tolong buatkan secara sukarelawan -__-"

Sebenarnya camna ain boleh tempah dengan Umie Sue ni? ye lah ramai je lagi blogger yang buat tempahan header ni kan..sebabnya  ain memang dah lama follow blog dia..tapi cuma jadi silent reader..pecah tembelang plak..ngehh..suka baca pasal dia susun atur rumahnya..pasal aqilah si cumel anaknya..lepastu tengok eh dia ada buat tempahan header lah..header yang dbuatnya pun cumel-cumel plak tu..ishh memang pantang benda cumel2 ni..hehe tu yang terus tertusuk ke hati nak tempah header dari Umie Sue ni ;))

Meh tengok Header baru!



Header Design by Umie Sue
Blog : suesukasusun.blogspot.com


Menepati citarasa!
nak jugak letak gambar si kembar sebab taknak orang konpius ni blog anak dara ke mak dara?
cetttt tengok muka pun orang dah tahulah muka mak dara..haha 


Ain sebagai pelanggan memamg puas hati sangat2 dengan perkhidmatan yang diberikan daripada Umie Sue ni..cepat, pantas n hasil kerja yang memuaskan..sebenarnya ain baru buat order pagi semalam..tengahari nya buka email dia dah bagi 1 design header seperti diminta..cepat betul..disebabkan si penempah ni mengedik nak tukar itu, nak tambah ini..Umie Sue ni pun layan je kerenah songeh ain..hihi so, pagi tadi dapatlah beta design yang betul2 berkenan dihati.. saya sukew..saya sukew! mula-mula ingat kene tunggu berhari2 n berminggu..rupanya perkhidmatan ekspress diberikan..best!

Paling tak sangka..Umie Sue berhati baik mahu buatkan watermark FREE..eh..eh betul ke ni? padahal ain baru pertama kali tempah dah dapat special gift siap free watermark lagi..gosok-gosok mata cam tak percaya >__<  Baiknya Umie Sue ni..terima kasih daun keladi taw..dahlah mesra orangnya.. ;)) 


Watermark Design by Umie Sue
Blog : suesukasusun.blogspot.com

Sukew jugak dengan watermark ni.. ;))
pertama kali jugak blog ini berwatermark..erkk!


Kalau korang nak tempah header ke watermark ke design blog ke..korang boleh jenguk blog beliau ye..harganya pun murah2 disediakan..sangat berbaloi dengan perkhidmatan n hasil yang diberikan..pasti korang tak hampa taw..nak jalan-jalan tengok blog Umie Sue ni hias rumah dia yang cumel2 tu pun bole ;)) klik je sini suesukasusun.blogspot.com





Nota Syahnia :Header baru..watermark baru kalau malas jugak nak update blog..tak tahu lah mak nak kabo camne lagi! haha

3 comments:

Aeen said...

weeee..cantik..lepasni kene rajin update blog la yeh...:)

:: Mrs.SyahNia :: said...

Aeen > itu lah pasal..kalo malas gak..rotan je..hehe

eMMe said...

Assalam, rasa cam dah lame tak singgah blog Syahnia... tgk gambar twin dah 1 tahun 5 bulan rupenye.. cepat je anak2 besar.. kite beza twin 1 bulan kan... Alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...