Friday, 23 May 2014

Anak Bapak!

Sejak papa si kembar dah transfer dekat..asal off day je setiap petang mesti ajak keluar bawa anak-anak kemana-mana yang dekat2 dengan kawasan rumah je lah..kalau tak ke Bukit Malawati, ke Giant, takpun ke Pantai Remis..paling dekat rumah pun Tesco pun jadi..hihi

Masa suami masih kat Terengganu memang payah lah ain nak keluar rumah bawa si kembar berjalan..kang mana nya nak drive, mana nya lagi nak melayan si kakak nangis2 nak duduk dengan mama..kang adik plak takleh diam suma benda nak dicabutnya..huhu huru hara jadinya mak enon oiii..so, skang dah ada papa..papa drive mama duduk sebelah pegang kembar tp selalunya sorang kat papa sorang kat mama..adil! hehe



Anak Bapak!

sorang muka baru bangun tidur, sorang muka ngantuk -__-

Eh elok plak monyet bertenggek disitu yer..


si kembar ni pantang nampak monyet..kang memasing jerit "haaa..haa..haa" kunun-kunun nak menghalau si monyet2 sebab monyet2 kampung suka datang kebun belakang rumah makan segala benda tanaman mak ain..bila si kembar tengok atuknya dok jerit2 "ha..ha..ha" halau monyet..mengikut jugaklah diorang dok menghalau..tapi bila bawa datang ke Bukit Malawati ni tengok monyet terdiam plak..takut agaknya dapat tengok dekat2..huhu


Agaknya anak-anak pun dah bosan mama papa asyiklah bawa tengok monyet manjang..bila lagi kita nak p tengok panda plak! hikhik




Nota Syahnia : Ini adalah entry suka-suka berbual di pagi hari..sebab otak tengah kosong tiada idea mahu mengarang..cet bajet cam novelis! ngehh

6 comments:

Aeen said...

wahh..seronok kembar dpt jalan2 dgn papa yeh....nampak sgt anak bapak...heheh

eMMe said...

twin ain brani lorh! twin saya takot minatang... maklumlah tak didedahkan dgn binatang... ade gak la jumpe kucing, siap nak kejar la kucing tu, hahaha... sonok tgk telatah mereka... lucu sgt!

nida-razak said...

bestnya ain.. husband dah dekat..habiskan masa dgn twin..huu..doakan nida dapat duduk dekat ngan husband ye..huu

Masya said...

seronoklah yer... papa dah dekat janji dapat berjln enjoy si kembar tu..

Mizz ErMa said...

comelnya anak2 dara dia..hihihi jgn terjerit bila dpt tgk panda nanti sudah..hihihi

Anonymous said...

Aw, this was an exceptionally nice post. Finding the time and actual effort to create a great article… but what can I
say… I hesitate a lot and never seem to get nearly anything done.


Look at my web page: webcam porn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...