Tuesday, 24 November 2015

26 Tahun Dalam Hidup!

Syukur alhamdulillah, diberikan nikmat kebahagiaan dan kasih sayang dalam menjalani kehidupan seharian bersama suami, anak-anak, mak ayah dan keluarga tersayang sehingga lah ke harini genap umur 26 tahun ;)

Fuuhh tak sangka sekejap sungguh umur dah 26 tahun..rasa fefeeling cam umur 20 tahun plak..hehe tengahari tadi balik lunch, en.suami buat suprise plak keluarkan kek siap pasang lilin sambil si kembar wish heppy birthday to tou..auuhh sebak n terharu sangat taw! rasa nak nyorokan muka bawa meja sebab nak control malu dapat suprise kek..thankss suamiku!


Excited mak aihh dah tetua kene tiup lilin!
si kecik tu pun excited tengok mak dia cover ayu..haha
(Gambar 24.11.2015)

Setiap tahun peningkatan usia yang indah..cuma tahun lepas sambut birthday dalam berpantang..tahun ni si kecik dah 1 tahun..kakak kembar 3 tahun..papa plaks ooppss rahsia..ggrrr


Hari-hari yang indah layan kerenah 3 anak dara 
Terima kasih anak-anak mama telah menceriakan dan hiburkan kehidupan mama
Insyallah sayangg, mama akan jadi ibu the best untuk korang!
walau ada masa, mama korang akan bertukar jadi tarzan..haha


Terima kasih jugak en.suami banyak bersabar dalam 
melayan kerenah isteri dan anak-anak
(Gambar Raya 2015)


Ya Allah, terima kasih atas segala-Nya




Nota Syahnia : Bulan 12, sambut birthday kembar Qaireen Qairina ke-3 tahun plak, berderet anak beranak! en.suami je bulan 3 tahun depan..nanti kita bagi geng anak ke-4 yang boleh sambut birthday sama papa ye..hehe ;)) 

7 comments:

cik hani said...

Alhamdulillah..
happy besday..

murah rezeki awak dengan anak2

Puan Awin said...

slmt pjg umur sis...

E'in said...

happy belated birthday.. :)

naaisyah said...

Happy Birthday kak! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. comel anak-anak akk :)

ch@ said...

Happy belated birthday Ain, i miss you so much.
muda sgt lagi, boleh tambah askar satu team netball. hihiii.
nice pic Ain, suka sgt akak tgk.

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Vix alexa said...

Semoga sehat selalu :)

Watch movie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...