Tuesday, 20 April 2010

~ cepatlah sembuh ~


~~ lalala perut sudah konyang ati banyak gumbira lalala ~~
ada makan free kat ofis pagi tadi meting pegawai cancel
staf nya la tukang penghabis segala mkanan hehe
ni la namanya rezeki datang bgolek ayat bsyukur dapat mkn free
makan ni je..

                                                                                                         
nasi lemak ayam goreng berempah

 kuih seri muka

tembikai

 ada air milo ngan teh o..mmg sodappppp
 makan pun telan je..gigi sakit lagi bila nak kunyah ..sembelit la pasni
malam tadi badan sakit2 cam org baru pas mcangkul kat kebun
kepala pening2 lalat..mata merah mungkin panas dalam
tido pun asyik tejaga2 je badan rasa tak selesa
selalu abah tolong urutkan kepala, selalu kalau demam baring kat sebelah mak sambil peluk mak 
 buat lagi muka kesian mintak simpati mak tolong urutkan badan ...
tapi skang harap hujung minggu je dapat manja ngan makabah..sedih

 harap sebelum pergi langkawi jumaat ni ain dah sihat seperti biasa..
cam tak best nak bjalan ngan badan sakit2
harap mulut ni pun baik cepat dapat rasa makan sodap2 kat langkawi nanti
harap selamat pergi dan selamat pulang ke pangkuan jalan.. haha ayat tak betul


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...