Thursday, 13 May 2010

~ BeLi JuGaK AkHirNya ~


Salam Pagi suma..
nak kasi kongsi ni cerita
padahal bukan cerita panas gempak apa pun
saja nak bagitahu..walau korg tak tanya pun ~lalala

selama ni tak tahu pun anak tudung syria yang selalu ain pakai tu..
ada yang sudah siap dijahit blapis2
ingat kan 2 atau 3 anak tudung syria dilapis2kan sendiri
jadi bebelang2 colournya..
beriya la ain buat sendiri memang agak payah lah nak pakai..
tebal jadinya..panas pun iye..
konon2 secara manual la

rupanya diaorg yang kat luar sana
 pakai inner syria ni yang sudah siap djahit blapis2
tinggal nak ikut suka hati je nak belang2 colour apa

inilah rupanya inner syria tu

sangat kolot ini budak kan..
orang suma duk berebut beli..ini budak baru tahu
takpe tak tahu blajar betul tak ?????

ain dapat tahu pun dari kak su aka penolong pegawai ain
sebab dia tahu ain suka pakai tudung syria ni..


kak.su : dik ni anak tudung syria baru..
(sambil tunjukkan gambar inner syria tu kat fesbuk dia)
ain : yeke kak..memang dah bjahit blapis2 ke
kak.su : a'ah tinggal nak sarung je.. kat TESCO shah alam ada jual
ain : tak tahu lah plak ada yang dah bjahit..
ingatkan sarung satu2..ha ok2 nanti nak beli
       (terasa diri ni cam ketinggalan fesyen je la plak)



so..malam tadi jugak lah ajak housemate ain
pergi cari  inner syria tu kat tesco shah alam
bjimba lah kami ke sana..
ha memang ada..macam2 colour
pilih je nak colour apa lama jugak lah kami duk memilih
padahal bukan beli banyak pun.. < _ >

sebagai nak cuba2 ain beli 2 je dulu
dengan harga 1 = RM8 dan 2 = RM15
baik beli 2 jimat singgit..waahhhh sangat bkira ok !!!!
_berjimat cermat amalan mulia_


balik umah terus je try pakai..

macamnilah rupanya bila sudah dipakai
**pn.wardina dan pn.farah**
_kamu memang sangat cantik pakai tudung begini_
                                                           

    sangatlah suka..hehe
sweet je bila dapat pakai inner syria ni
nanti mau beli lagi
sape nak kirimmm
silalah angkat tangan yea..~lalala



2 comments:

iEnA eLiEnA said...

wahh beli inner syria..
akak pn suke pakai inner syria tp akak beli online jer..
bnyk gk ler tmpt kat alam maya nie akak beli
tp akak paling suke beli dkat ayunar
sb inner dia kiter boley pilih kaler sndri..
pilih combination kale yg kiter suker..
seyesss cantek..3 layer inner rm 15 shj beli dua 28 shj
hehe nk promote jgak tu..
jom tgk entry akak

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/05/simple-beads-sequin-decoration.html

ni lak inner2 yg sblm beli kt ayunar

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/04/inner-syria.html

yg kat ayunar tu ngam2 kepale..takyah nk alter2..
hehe suker2..len kali nk beli kt dia jer la
;)

*luv Syahnia* said...

to ienaeliena : ohhh yeke..cam best je kak..nanti ain tgk n3 akk tu yea..senang pakai tdung syria ni, men sarung je..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...