Tuesday, 18 May 2010

~ SaYaNg MeReKa ~



ha tiba2 je sayang mereka
siapakah mereka itu ??????


jEnG...JeNg...



bersamaan harini 18mei2010/selasa
11 sudah pengikut blog qasehsyahnia
walaupun cuma 11 tapi
ain tetap

sayang pada mereka  sudi bkawan dengan ain
hargai mereka  sudi datang ke blog qasehsyahnia
teme kasih buat mereka  sudi jadi pengikut blog ain

baru sebulan lebih wujudnya blog ni
ada jugak yang sudi follow
walau pun blog ni masih suam2 kuku je lagi  hehe

apa nak bagi kat 11 followers ain ni yea

okey tak kalau ain
 bagi mereka ini



sedappp...sedappp !!!!

walaupun tak boleh dirasa atau dimakan
sekurang2nya ain nak mereka tahu
ada juga penghargaan buat mereka

kepada yang mata2 gelap baca ini blog
tanpa tinggalkan jejak tu
ain tetap mau ucapkan teme kasih
sekurang2nya mereka sudi jugak
singgah ke blog yang tak seberapa ni

ada jugak kek untuk mereka



comeyyy...comeyyy !!!!

 amiklah.. jangan tliur sudah

harap lepas ni lagi ramai kawan2 ain
lagi macam2 kek ain boleh bagi kuikui
 dan selalulah tinggalkan komen yea


happy rasanya bila kita dapat kongsi
cerita dan pengalaman dengan kawan2 kat blog ni
boleh tukar2 pandangan dan nasihat..
DAN
apa yang penting!!!
haruslah rajin2 buat n3 <___>
hehe



bYe...bYe suma


5 comments:

AbByYGcOmEL said...

tq ain,,hehe

*luv Syahnia* said...

to abbyygcomel :

sama2..amik kek tu kongsi ngan cik abg yea..hehe ^__^

HOn3YB33 said...

wah...sedey...my blog xder dalam blog list itu...isk..isk..... :(

*luv Syahnia* said...

to hon3yb33:

tak mau sedeyyy2...
ain bagi kek
yg beso punye yea
khas utk hon3yb33 hehe
sbb sudi fllow blog ain ^__^

Anonymous said...

My relatives all the time say that I am κilling my timе hеre at net, but Ӏ κnoω I am getting expеrіencе all the timе
by reаding such nice аrtiсles oг reviews.
Feel free to surf my web site : http://www.galaxynote2.fr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...