Friday, 23 July 2010

~ DiARi Ku BeRwAjAh BaRu ~

Haii kawan-kawan suma 
tak payah rasa tersalah blog yea!!!!
betul lah ni blog cik ain
tangan ni gatal-gatal je nak tukar template baru
bukan tak suka template yang lama..tapi..
tak lama lagi kan nak raya..suma nak baru kan
cian blog cik ain ni..nak jugak rasa template baru
tuan nya yang lelebih..huhu

en.syah pernah sekali baca blog ain
siap tinggalkan jejak lagi kat shoutmix..tq tok bayan mucuk..

nak tahu apa komen die..

cik ain : dah tengok blog kita..cantik tak????? mengharaplah die puji
en.syah : dah..baca cikit je..
cik ain : nape????
en.syah : macam-macam warna ada..sakit mata lah tengok lama2

fffuuuhhhhh betuahnya pakwe..susah payah kita buat kasi nampak colourfull
sakit mata dia cakap..

ermmm takpe-takpe ha skang..tengok..gerenti tak sakit mata da...

ntah-ntah korang pun sakit mata gak baca
blog cik ain template yang lama tu kan???
cuma korang tak sampai hati je nak bagitahu..lalala

takpe..cik ain tak majuk pun *__*
hehe

skang blog cik ain masih kucar-kacir selepas 
dilanda ribut taufan!!!
masih dalam pengemasan lagi
harap maklum ya...

tak pandai lagi ain nak buat page 3 column 
tadi dah try tapi tak menjadi
tak mau try lagi nanti btambah haru blog ni kang
sedeyyy..sedeyyy
sape mau kasi tunjuk ajar ni???
nanti ain belanja icecream..ha nak tak???

tolong yea kawan-kawan **,

4 comments:

ch@ said...

nak template 3 column? blog pun dah ada la ain... pergi kat design tu, semua dia dah sediakan. dulu mmg takde. pastu kaler tulisan tu tak pyh warna warni, flet satu kaler je.

*luv Syahnia* said...

dah try wat..tp tak bsesuaian ngan templte..kne guna tmplte yg dsediakan sekali..

aduiii..ermm bia lah 2 column
takut nanti litang pukang jdnya
blog ain ni..hehehe

tu lah pasal..byk2 kaler dah cam macha plak..huhu

tq kak tnjuk ajar n bg pndapat **,

ch@ said...

haha tak kisah laaa, janji dpt baca dan tidak perlu menunggu lama ;)

*luv Syahnia* said...

betul tu sokong2..
hidup blogg!!!

hehehe... *__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...