Thursday, 8 July 2010

~ TaMaT LaTiHaN SiRi 1/2010_PULAPOL AyEr HiTaM,N9 ~ -Part 1-

ini kisah 26/06/10 punye cite..dah basi lah cik ain ooiii..hehe
barulah ada masa nak story kat kamu suma... 
kunun2 bz la tu..
pejam celik tepejam tecelikk..
dah abis en.syah traning kat pulapol tu..
3 bln jap je kan..
tp bak kate en,syah plak..
yela awk rasa jap..
org kat dlm ni tseksa je rasanye nak tggu masa tu bjalan..
isshhhh..isshhhh cian nyer lah diorg2 yg dok lam tu kan..hehe

en.syah bgitahu pembarisan kawad start kul 8am cam tu..
ha udah pkul bape nak gerak ke sana..
dah lah amik masa lbh kurg 4jam 
mak plak ciap nak masak2 bawa bekal..
bncang2 punye bncang..kptusan akhir..okeyy mak..
kul 4 tepat kte dah gerak..
mlm nye tu gak mak masak lauk..siap lam kul 12tgh mlm..
baru lah masuk tido..
kul 3am dah bgn mand,siap segala
fuhhh tepat kul 4am dah lam kete nak gerak..
nak p amik ank angkat mak plak si daoz
kunun merangkap driver kedua
tp lastnye pegi balik ain yg drive..
lgpun cam tak yakin je nak suh die bawa..
budak baru dpt lesen katakn..hehe
meh ikuti kisah bgambar sepanjang ain ada kat pulapol

muke org tak ckup tido..huhu 
sebelum nak gerak dr umah

kul 7am sampai..dah lah kene parking jauh nun kat pntu masuk..
udah kene bjalan kaki masuk ke dalam ke tempat kawad
cibuk je kete putih tu nak intframe gak kan..huhu

ha ini dia..4org kuat yang sudi temankn ain..tq mak,
daoz,anim n jiha

tu dia watak utama si heroin..hehe

u see..dpt tgk dr jauh..udah sama jer sumanye..gelap je..
nsb bek ada yg putih2 tu cikit..terang gak lah
mmg tak cam lah en.syah yg mane 1..
tp en.syah kate die tpilih utk kawad kawalan thormat belah depan
ada palang putih kat badan..barisan depan belah kiri,no.2
ha konfius lah gf die ni nak teliti sorg2 mamat polis tu
udahlah sama je rupanye..
tak boleh terus jmpe..abis majlis bekawad baru leh jmpe

maaf lah yea dah dok blakang..sudah tentu tmasuk skali 
tetamu yg tak spatutnya berada lam gambar ni..hehe

ingatkn diantara yg tcepat rupanya ramai yg lg cepat..
lastnye duk kusi yg tak bebumbung..nsb bek cuaca bek punye..huhu

majlis dah nak bmula..bsiap sedia dah diorg ni nak bkawad
time ni excted dah nak tgk en.syah..
padahal tak taw pun yg mane 1..

suma pelatih ada lam 850 org..
dari jauh tgk kecik2 je..hehe

nak tgk diorg kawad pun..
sampai tejengah-jengah camni..
mak ain tgh usha2 yg mane 1 bakal mnantu die..hehe





yg mane 1 nie...

ha tu dia en.syah..tu pun mak yg camkan..
ain cam mamat len ingatkan die rupanya org laen..kuikui..
dah tak sbr dah nak bsua diantara hero n heroin ni..^__^ gatal2
ha memang dah nampak makin kurus dah en.syah..slim dah pinggang die..


 dah beralih tempat..dok bwh pokok plak
mase ni perut dah bdangdut2..mintak makan..
mak paling besttt..cyg mak..*__*

ni last..sblum abis lam pkul 11am cam tu lah
masa ni ada sorg pelatih pengsan jatuh ke depan
mgkin lama sgt bdiri..
en.syah kate..budak tu ada kene jahitan 
tang muke tp tak pastilah tang mane..
dan acara sterusnye ke dewan plak
ada disediakan makanan pagi untuk semua tetamu n pelatih
dalam dewan hanya untuk vip only..huhu
untuk family ada disediakan khemah sebelah dewan
masa ni lah semua pelatih boleh makan sekali ngan family masing2
dalam hati ada bunga mau jumpe cinta hati sy..lalala

ha letih plak makcik menaip ni
sambung ke part 2 plak nanti yea kwn2
ada cite panazzzz punye..

1 pertemuan tidak disangka yang ianya akan terjadi..
setelah sekian lama menanti dengan penuh harapan...

ha gempak takkk ayat !!!...hehe



bersambung....part 2

2 comments:

ch@ said...

akak hari tu, masa mrAbi tamat latihan tak smpt pun tgk dia kawat. haha, akak pergi dgn keluarganya - keluarga 69, huru hara.

*luv Syahnia* said...

la yeke kak..
akak ngan family wat
majlis sendiri lah ni erkk... *__*

huru hara takpe kak
jgn ributtt dbuatnye..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...