Monday, 12 July 2010

~ TaMaT LaTiHaN SiRi 1/2010_PULAPOL AyEr HiTaM,N9 ~ -Part 3-

sambungan dari part 2


ap pun dalam hati ada taman ciap bebunga2 lagi..hehe
banyak perkara mak ain n mak en.syah borakkan
sudah tntu byk pasal anak teruna n anak dara nye..
ain pun ada borak2 ngan mak en.ayah
bahagia je rasanye..lalala
hapyy sgt bila dpt jmpa family en.syah
dah lama mgharap akhirnya tcapai jugak..

winkkk..winkkk..

 lepas dah jumpa family
pelatih harus masuk ke dewan
ada penyerahan sijil...
beriye lah ain masuk ke dewan 
nak tengok aksi2 diorg amik sijil plak
lastnye tak jadi ..tunda ari isnin
ganti ngan timb.komandan bkaraoke
layan je lahhhh..

 bersemangatlah diorg ni beratur..nak ambik sijil kunun nye..

lastnye
layan karaoke je..hehe nasib lah labu..

nampak gelap je..
ntah camane lah rupe pnyanyi tu yeaa????

seronok je tgk timb.komndan tu menyanyi..boleh tahan..
tak cukup1...2...3 skali lagu die nyayikan
mmg hapeningg

ngan adik en.syah..aisyah n ika
tak byk borak pun..malu2 kcing diorg ni..
firstme jumpa kannn...hehe

lepas habis persembahan sume
mereka2 ni dikhendaki beratur di luar dewan plak

beratur lah panjg pelatih2 ni sampai ke nun jalan
nak mengiringi n bsalaman ngan para jemputan vip
untuk keberangkatan pulang..
jenuh lah peg tu nak salam sorg2..huhu

harus tunjukkan prestasi yg baik bile dah keje nanti
baikkk encikk..
pesanan sambil bsalaman..
skrip rekaan semata2..hehe


winkkk...winkkk...

masa ni en.syah dah tukar baju..family die baru je balik..
kami ni yg tak balik2 lagi..huhu
mau lpaskan rindu dulu..
en.syah kene tggl 4hari lg kat situ
sblum diberi cuti balik 5hari..
c daoz kat blakang tu dah boringgg
cbuk ajak p ulu bendul nak mandi
sabar yea dikk..bagi akk dating dulu..hehe

makan bekal yg mak bawa..setakat mkn n.lemak tu
mmg tak kenyg akakkk
sebelum balik haruslah isi perut knyg2 dulu
mgigil plak nak pegang stereng kete tu kang..kuikuiii

en.syah sudi temankn makan n join mkn skali
padahal die baru je lepas mkn kat asrama 
bagussss2..besokn cikit badan tu.. *__*

lepas makan borak2 jap
seterusnya mntak izin nak balik
nak bagi peluang kat die rehat plak..
cian kamu dah penat bkawad tak rehat2 lagi..
sbagai gf haruslah memahami..
betul tak??? ^__^

lam kul 3pm cam tu berangkat lah
kami meninggalkan pulapol
kali ni tak sedey sgt 
cam mase melawat en.syah bln5 ari tu
sbb lg 4hari sudah boleh ketemu lagi
..............seronok2 kgirangan..hehe tlebihh suda
_
_
_

orang tua2 ckp jgn sronok sgt
nanti nak nangis..
_
_
_
_

mmg betul pun ckp org tua2 tu
nangis tak blagu
bpisahh lagi jauhh akhirnye...  :(



Begitulah al-kisahnya sepanjang 
menyaksikan majlis tamat latihan di pulapol.....




SeKiaN ~

2 comments:

ch@ said...

haha time ni mmg dah sengih sampai tlinga, rindu terubat. dua tiga hhari pastu leh blk dah kan? ngape mrAbi pakai baju putih, enSyah pakai baju biru gelap eh? hrmmm...

*luv Syahnia* said...

kalo bole nk tsengh je memanjang kak..happy sgt rasenyer
tp kne cover kang org tgk aphal lak bdk ni tsngih tak suda..hehe

1 aribln baru dlepaskn balik
nak ckupkn 3bln agknyer..

ntah lah kak..mule2 en.syah ckp pkai baju ptih..pastu tak jd coz tak sempat mase terhad..
lastnye pkai bju unform biru glap tu jer...

tgk pangkat kottt..
tak pasti lah bab2 ni kak
t kite rujuk pd yg
pakar yea... ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...