Monday, 19 July 2010

~ AwArD Ke-2 ~



Untuk kali ke-2 nya cik ain dapat award tapi skali ngan tag lah pulak!!!!!..
Wajib kene jawab ka??? Nak award je boley tak pn.fara???..
Terasa kamu nak lempang2 je pp cik ain ni kan..huhu
Okeyyy2 cik ain jawab tag ni dengan penuh semangatnya…~lalala


diantara soalan nya adalah…


1.apa nama blog anda dan kenapa letak nama itu:
~~**, CERITERA DIARIKU… kenapa letak nama tu??? Garu-garu pale jap!!!
Sebab segala kisah kehidupan ain semua dicoretkan disini..
kira dah cam diari lah..tak payah dah susah2 nak menulis kat buku lagi.. (^_^)
asyik kes hilang pen je..tiba2 pen cube dipersalahkan..huhu

2.ape nama URL blog dan dari mana datangnya nama itu:
~~**, qasehsyahnia.blogspot.com..fuuhhhh lame gilo dok pikir nak bubuh url apa..
pikir punya pikir..tapis punya tapis..terciptalah qasehsyahnia
~~> qaseh diantara syah dan ain 
 (ain yang diterbalikkan jadi nia)..bijak..bijak..

3.ape method dalam penulisan anda:
~~**, campur-campur..kebanyakkan kisah kehidupan 
dan pengalaman ain..nama pun diariku kan??? 
Bergantung kepada mood n rasa hati apa yang nak dicoretkan..

4.pernah rasa nak hapuskan blog?sebab musabab: 
~~**, baru start nak berblog..kekawan blog pun 
tak cukup lagi 1 bas kalo nak wat rombongan 
cik ain ke kuala terengganu..apakah????..
buat mase skang tak terlintas pun nak hapuskan blog ni..
lagi sayang adalah..muah..muah

5.pernah ahli keluarga anda baca blog anda: 
~~**, tak pernah..sebabnya mereka2 suma tak tahu
pun ain ada blog..rahsia diantara kita..okeyy!!!

6.ape perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik:
~~**, takde nye cik ain nak amik kisah cik timah ooiiii...
ermmm bialah apa org nak cakap mulut org janji 
tuan punye blog suka..bagi ain tetap cantikkk..
sape lagi  nak puji kalo tak tuan nye kan..hehe

7.bila blog anda diberanakkan? 
~~**, bulan april 2010..tak sampai setahun pun lagi
tahun ni merasa lah beraya bersama ..hehe

8.siapa orang pertama yang tahu anda ada blog: 
~~**, kak erna merangkap kawan sepejabat
sebab dia yang tolong buatkan blog ni
pening2 pale lalat dia melayan kerenah cik adik sorang ni..
thanks kak erna..pakej sekali ucapan penghargaan..winkkk winkkk

9.perasaan anda bila orang berkata tentang blog anda di sekolah:
~~**, wahhhh tetibe rindu plak zaman sekolah..
time sekolah dulu tak taw pun blog-blog ni
..start keje baru taw..so, takde jawapan 
untuk soalan no.9 yea tawan-tawan.. (^^,)


10.10 orang seterusnya akan di tag:



sila amik award yea akak-akak n adik-adik comeyyy sekalian... 
harus jawab tag dengan senang hatinya.. ^__^


lalala~

2 comments:

ch@ said...

terima kasih ye dik.

*luv Syahnia* said...

same2 kak... ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...