Tuesday, 17 August 2010

~ ArTiS PuN MeNcARi ReZeKi LeBiH Di BuLaN RaMaDhAn ~


Arrrggghhhh perut sudah terasa pedih
aduiiii tolong tahan ya en.perut..
gara susu HL sudah elek..
susu adalah penguat untuk perut cik ain kalo tak 
alahaiiiii cik ain yg lemah longlai..hehehe
petang ni mau beli sampai dapat (*__*)...

alamak sudah lari dari tajuk..okeyy stop
mau story pasal artis yang turut besama berniaga dibulan ramadhan 
niat dihati mau jugak cari duit lebih bulan ramadhan ni tapi
tak tahu lah nak biz apa
cik ain jadi pembeli sajo yea...
kalo semua nak menjual sape yang nak membeli betuuiiii tak????

minggu yang lalu cik ain balik kg
firstime nak bebuka pose dengan family
dan sangat excited nak p bazar ramadhan kuala selangor
lagipun kakak pertama ain pun niaga dekat situ

wajib lah buat lawatan kan
kalo tak tak dapat lah kuehtiaw free
fuhhhh sangat sedap yea tawan2 my sis punya kuewtiaw
pakej promisi ni..huhu

dah sampai bazar akak cakap
 kunun2 sesi mengumpat tapi bukan mengumpat apapun..lalala

"akak : eh ko nak taw sarah raisuddin pun niaga kat sini
cik ain : ha yeke cam tak caye je
akak : betuii..jual ayam golek..laku taw..bapanya pun ada sekali
cik ain : harus tengok ni.."

rasa sedikit hampa bila pergi tengok ke tempat ayam goleknya
siti sarah n ayahnya takde
oleh kerana mau melihat dengan mata kepala sendiri
ahad cik ain pergi bazar lagi okeyy
sekali tengok memang betui lah siti sarah niaga
dengan ala2 comey nye die sibuk melayan pelanggan
kira mesra alam jugaklah
harga ayam goleknya
sekor = RM 16.50 --> ok tak???
dah artis kan..sudah tentu harga pun cantik

takde gambar sebagai bukti nak tunjuk kat korang lah
sebab time tu ramai sesangat orang..nak jalan pun berasak2
lagipun takde plak orang sibuk nak bergambar ke mintak sign cik siti sarah tu
kalau ada memang nak tumpang sekaki je
tapi suma yang lalu hanya menoleh sekadar memandang
so, cik ain pun sekadar tengok je..

barulah percaya memang betul siti sarah cuma raisuddin je takde
oleh kerana cik ain dah tengok memang sah asli siti sarah artis tu
jadinya korang pun kene percaya yea *__*
walau pun takde gambar

sape2 peminat siti sarah bolehlah datang ke bazar kuala selangor
dan
sesiapa yang tak berapa nak kenal n suam2 kuku sarah yang mana
meh cik ain kasi tunjuk gambarnya yea
|
|
V

Siti Sarah bersama ayahnya Raisuddin Hamzah


ha betuiii lah sarah yang ni 
bukan sarah anak jiran umah belakang tu..hehehe

4 comments:

ch@ said...

haha ramai je artis cari rezeki time puasa ni cikAin oiii :D puasa dah ada yang berlubang ke?

diana said...

kamu tak beli
ke ayam golek
dia?
kalau beli,
tulang ayam tu
simpan buat kenangan.
hahhaha...

*luv Syahnia* said...

to kak ch@ **,

tapi tak sangka plak arts tu niaga kat luar bdr..slalu kat kl je..

besttt!! kire popular lah..muaahhhahaa

tak blubang g..
masih tkawal..hehe *__*

akak???????

*luv Syahnia* said...

to kak diana **,

tak tringn g nak mkn aym glek die
cam mhal jer..huhu

kak..bukan tlang je
ngan isinya skali
awetkan simpan lam almari..
hihihi *__*

tp tak minat ct sarah lorrr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...