Monday, 2 August 2010

~ BeRiTa uTaMa UnTuK HaRi NiE ~

First, terasa ati mau nyanyi2 sambil menari2
ala poco2 gitu..lalalala~
apalah yang seronok sangat kan cik adik sorang ni???
.......

pagi tadi ada checkup dengan dr.ortho 
merangkap dr.yang mengendalikan pendakap gigi ain
pejam celik terpejam tercelik hampir 2 tahun 1/2 dah melekat kat gg ni..

en.syah memang suke bebenar menanya soalan gini...
en.syah : ermm bila nak bukak benda tu???
cik ain : ntah mane org taw tapi dr. kata dah tak lama lagi
en.syah : selagi tak bukak tak boleh kawen!!!

adakah itu satu ugutan atau sengaja suruh bukak cepat2 
sebab dah tak sanggup tengok awek die yang tak berapa nak cute 
bila ketawa atau menampakkan giginya dibaluti dengan pendakap gigi yang huduhhh itu
(memang dah tak cute nak wat camne wahai en.syah)...huhu

pagi tadi sempat en.syah memberikan pesanan melalui sms.. 
nanti suruh dr.bukak pendakap gg tu..
amboooiiiiii sesuka die je nak suruh2 erkkk..

so, tanpa disuruh dr.telah memaklumkan bahawa 24 September ni
datang sekali lagi untuk tanggalkan kamu punya braces yea!!!
wahhhhh dalam hati bisa mau melompat2 sambil tepuk2 bintang sebanyak 10kali...

ini adalah satu berita gembira untuk mamat ganu sorang tu..
rasa mau suruh en.syah balik temankan p hospital time nak tanggalkan pendakap gg nanti
ini adalah harus sebab dia yang beriya suruh bukak kan..
winkkk..winkkk


tak sabar sudah nak tengok rupa ain bila dah tanggalkan pendakap gg nanti
mesti cam pelik je rupanya..
sedih pun ada..mana taknya 2 thn hidup bersama didalam satu mulut yang sama
makan bersama,tido bersama..senang cite segalanya bersama
tapi akhirnya akan berpisah jua untuk meningglkan diriku ini
wahai pendakap gigi

cun apa pakai pendakap gigi ni..
boleh menaikan seri wajah sesiapa yang memakainya
kalo betul ramailah yang berebut nak register nak pakai pasni
hanya sesiapa yang pernah memakainya je tahu betapa seksanya rasa
sakitt!!!..usah dicakap..ha saje nak takutkan korang ..hehe

**, ..daa~~

6 comments:

ch@ said...

akak nak buat dulu, tapi mama akak tak bagi, hahaha... so skrg tak buleh nak gelak lebih², sbb kena cover gigi :D

*luv Syahnia* said...

akak pun dah comey per *__*
tak pkai pun takpe..

cam ain dulu sblm pakai
nak gelak beso tutp mlut ngan tgn..
skang ank tekak pun leh nmpak..hehe
en.syah suka ajuk kn.. **,

syida said...

hehehe dulu akak hampir2 nak pakai.. dah siap ade appointment.. tp bile cik ain ni takut2 kan..ckp sakit gile la tu la ni la..langung tak jadi ok nak buat hahaha.. jahat kau nak gigi cantik sorg!

*luv Syahnia* said...

to kak syida :

kak kalo dah niat..teruskn jer..
usah beralih arah..
t kmpunan nak gg canteq..**,

mula2 je sakit..pastu ok!!!
sambil2 tu bole kuruskn bdn taw..

*__* hehehe

AbByYGcOmEL said...

wahhh,..ain da leh bkak bracess da,..hehe,..

*luv Syahnia* said...

to kak ekin :

nak bukak dah akhirnya..yahoooo
tp dah lpas rayer lah plak,
tak dpt nak raya gg baru..

*__*...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...