Friday, 24 September 2010

~ BeRaYa BeRsAmA Si DiA ;P ~

SaLaM JuMaaT

apa macam beraya bersama si dia??? khas untuk yang berpakwe yea
yang takde pakwe!!! lelong2 p cari dekat pasar..hihi

masa untuk ain beraya dengan en.syah sangatlah terhad 
yea kakak2,abang2,adik2 semua
maklumlah raya ke3 en.syah dah kene balik terengganu
tentulah dia nak habiskan masa ngan family 100%
tapi takkan nak dibiarkan sajo makwenya ni kan??? 
adalah 50% untuk ain..apakah???
kalo tak puas lagi berdating..tak tahulah
kawenkan je lah mereka berdua ni..muahaha
cukuppp jangan biarkan saya melalut  :D

sehari sebelum berhari raya
khamis tu dapatlah halfday bekerja balik umah lepak2
sementara nak tunggu en.syah sampai shah alam
sempatlah cik adik ni tengok tv, tido guling2 packing2 baju

dalam 6pm en.syah mesej dah sampai shah alam
sungguh kegirangan nak jumpa si dia
sebelum ni hari2 berdating skang harapkan 2 3 bulan baru dating
tu pun kalo ada cuti..rindu sangatlah menebal 
bagaikan setinggi menara klcc..bayangkanlah!!! ;)

en.syah naik2 kete je terus ain ngadu2 manje gitu..hihi
" tayar kete kite ni lama dah tak pam..tak pandai nak pam "
lalu hati en.syah berkata 
" cehhhhh bukan dia nak kata rindu sayang ke ape, 
ak jaoh2 balik ni disuruhnya pam tayar ; ( "

oleh kerana kasian akhirnya dia tolong jugak pamkan
bukan paksaan atau kebulian 
tapi kerana dia jugak akan naik kete kecik ain tu
baknya mengundang masalah tayar ditengah jalan
tak ke padah jadinya..betul tak???

akhirnya sampai kg dengan selamatnya..boleh beraya sudah..*___*

pinkkk colour gitu..comeyyyy tak???
kebetulan e.syah ada baju melayu pink..
apalagi paksa2 gasak2 dia suruh pakai pink..tipu!!!
mestilah kene cakap dengan lembut gemalai kan.. ;D
sebab mamat sorang ni amatlah geli baju pink2 ni

bagaikan bercahaya wajah ain after diedit ;P
ooppppsssss kantoi!!! tali pinggang tak pakai
takpe hari raya kan..alasan tak selamat..
jangan tiru macam saya okey

sedondon lagi!!! haruslah *__*
tak banyak rumah pun p beraya ngan en.syah masa terhad kan
tapi sebelum dia bertolak balik ganu
sempat belanja dia makan pizza harus dinyatakan ke!!!
tak kira nak bagitahu jugak..lalala

bersungguh lah nak makan pizza
" kite rasa nak makan pizza lah sebab kat kuala ganu takde pizza "
tengok saje je nak habiskan duwet raya makwe dia
ain yang gedik2 memang nak belanja pun

 gagah gigih mamat ni makan pizza
 " pasni kite kembali setia bersama kfc je lah yea
tak serasi lah dengan pizza ni "
amboiiii kamu sudah kenyang barulah teringat kfc 
alasan tak diterima

noktah....



notacikain **, memang taknak dah p pam tayar kete sorang2 mesti mintak tolong kakak atau en.syah..bukan taknak beranikan diri atau takut tayar kete tu meletup tapi pernah sekali mencuba nak taw apa jadi??? terus tayar yang tadi elok gelembung bertukar menjadi leper habis seperti tiada angin..habis angin suma keluar..apa kes!!! cepat2 panggil mr.shell tolong pamkan..tobat makcik anak oiiiii..

19 comments:

cha said...

ada kisah rupanya. patutlah.
untung juga en tunang nak beraya bersama. akak dulu takde pun. segan.

*luv Syahnia* said...

kak ch@ **,

kenangan pahit
harus dkenang tu kak
hihihi

kakkkk!!!! lum tunang lagi
ni yg nak kene tnang cpt2 ni
muahaha :P

ain paham akak seorg
yg pemalu kan *__*"

LyNn HaMzAh said...

tema hitam putih tu macam sama jer dgn kak lynn dan mr. hubby tahun nie...hehehehehe...

p/s : memang kena tunang cepat2 nie...kesian tgk ain berjauhan dgn en. shah ain...

FyZa said...

kamu sgt swet la dear..pink kaler n black..pa pun semoga bhgia sllu ya..;)

*luv Syahnia* said...

kak lynn **,

ohhhh kak lyn tanpa tdk dsengaje
tersama tema kite..hihi

masih lam prancangan ;P

*luv Syahnia* said...

fyza **,

hihihi tq pn.fyza cyg ;P
raya thn dpan fyza n en.suami
try warna pink yea..
mesti sweet sgt jugak *__*

key-one said...

alalalala comel jer die kat sbelah pakwe die...=) nihh yang nak carik pakwe nihhh...wakakaka nway sweets u all bdue...=)

key-one said...

alalalala comel jer die kat sbelah pakwe die...=) nihh yang nak carik pakwe nihhh...wakakaka nway sweets u all bdue...=)

ana said...

alahai lepas gak rindu ye wlupun sekejap...

rizaros said...

comeynyer awk nie..hehehe...
ska tgk blog awk... :))

*luv Syahnia* said...

key-one **,

hihihi tq dear
kamu sweet sudh tntu
byk yg nak ;P

*____*

*luv Syahnia* said...

ana **,

yuppppp betuiii tu :D



rizaros **,

malu lah ain
kamu ckp camtu..hihi

tq, selalu2 dtg cini taw ;)

DaWia HoNeypUtRi said...

salam..
waa..kiutnya kaple ni ;)
bestnya pakwe datang umah..
hihi sedondon lagi..

^^
jeles rasanya..hihi.
apepun..moga berbahagi selalu :D

hamzah ian said...

seyes cun gmbr2

*luv Syahnia* said...

kak dawia **,

tq dear :P
hihihi ala biasa2 jer

*luv Syahnia* said...

hamzah ian **,

thanks kamu ;D

nik rosmawati said...

sweet jea berbaju pink :)

syida said...

hahaha ada pun pic couple ni..
bagus-bgus..
ni yg sy tungu2.
hehehe,,
sweet nyer...

*luv Syahnia* said...

kak nik **,

hihihi tq kak ;P


kak syida **,

elehhh yela tu
uhukkkkssss
akakkk?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...