Monday, 27 September 2010

~ SaTu HaRi BeRsAmA KeKaWaN ~

SaLaM IsNiN

Meh harini cik ain nak story 
bukan cerita dongeng atau atau cerita palsu
bukan jugak rekaan
tapi ni cerita benar..ececeh cam gempak lah kunun 

selepas beraya dengan family n cinta hati gula2 kapas cik ain
haruslah luangkan masa untuk beraya bersama kekawan plak kan
kalo tak diorang sentap okeyy!!! mesej2 calling2 tak berabis
" ain bila nak beraya sesama ni "

wahai kekawan ku semua harap maklum 
saya ni minahguard penjaga kg
siang malam sibuk memanjang
nasib baik ada satu hari free untuk korang kalo tak 
nangis guling2 lah tak dapat beraya ngan cik ain taww
 padahal kalo takde ain pun ada diorang kisahhhh
takdenye lah makkk aiiii ;(

alalala tomeyyy2 molek belaka kekawan ain kan
kiteorang dah berkawan ada yang sejak tadika lagi taw
ada yang masa sek.rendah..
 mamat sorang tu plak berkawan masa sek.menengah

korang tengok ada mamat tu kisah walau hanya dia
sorang je kumbang dikalangan kuntuman2 bunga bermekar ;P

start dari 11am sampailah 10pm kami beraya
p rumah kekawan yang rapat2 je
yang tak rapat takmau..kami kan penyegan malu2 gitu..hihi
sempatlah beraya 2 rumah cikgu

Bersama cikgu zehan ajar sejarah masa ting.4
sangatlah baik sanggup suami dia p tapawkan 
mee goreng mamak special untuk kiteorang..
owwhhhh terharu *__*"

cikgu kesayangan saya..cikgu zalina ajar ekonomi asas
sebab cikgu ni lah markah eko.ain selalu dapat A
sedapp cikgu buat pizza meggi!!! 
rasa nak bungkus2 masuk lam beg tangan..opppssss

seronok konvoi ngan kekawan ex sekolah 
taklah makan kueh sangat pun tapi
memasing sibuk membuat sesi bual bicara sendiri
kalo dapat berborak bagai tak ingat
lepas tu ketawa gelak berjemaah naik segan dengan tuan rumah
" aduiiii sabo je lah ngan bebudak ni katenya "

maaf lah pakcik makcik kami ni memang ada sejenis penyakit
sawan bila jumpa kekawan
baik pakcik makcik main jauh2 nanti berjangkit
cukup ain berhentikan melalut kamu!!!

ni dia cik nolin diperkenalkan
kami berkawan sejak dari tadika lagi taw 
kebetulan nama ayah pun sama
rumah plak sekangkang kera je
tapi dia lagi comey putih2 mulus2 gitu ;P


kisah raya dah habis dah....



notacikain **, ntah makan apa lah semalam??? sungguh mengganggu kelenaan tidur ain semalaman keluar masuk toilet dengan sakit perutnya bagaikan mahu meletup je.. ;(

7 comments:

cha said...

cikgu tadika akak ada sekampung, tapiii tak sure la dia knl akak lagi atau tak, cikgu skolah rendah? errr... langsung takde dah dlm kg, cikgu skolah menengah? lagiii la, sebab akak duduk hostel. kawan? nama pun akak tak ingat, haha sedih tak?

syida said...

bila cik ain nak buat open haus.
kitorg nak dtg ni.
masakan cik ain ya,
boleh gitu?
hehe.

ana said...

tu sure byk jenis sgt makan tu...sbb tu meragam perut.

Sylarius said...

Seronoknya bila dapat jumpa dengan kengkawan lama time raya ni kan.

=)

*luv Syahnia* said...

kak ch@ **,

issshhhhhh2x kesiannnnnn ;(
hihihi
takpe sis kwn2 blog ramaikn
cuma lum rezeki dpt bsua je ;P

*luv Syahnia* said...

kak syida **,

ala tak buat lah
bajet lari shoping abes
masa raya ;P
masakan ain!!!!
hahaha sakit peyut kang

apa kata akak je wat opn house
t ain dtg tlg makan..muahaha

*luv Syahnia* said...

ana **,

tuu lah mkn bukan2
kan dah sakit perut..hihi


sylarius **,

yuppppppp memang seronok
best n heppy ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...