Thursday, 28 October 2010

~ BeRCiNtAn CiNtUn =) ~

SaLaM KhAMiS

Semalam en.syah tolong hantar si comel ain ke bengkel
nak kasi ketuk balik yang kemek2
tak sanggup dah sakit mata memandang..cediihhhh je tengok
so, balik keje en.syah amik cik ain n terus ke klang amik si comel
cayalah apekkkk..
kembali asal macam masa mula2 dapat si comel..heppy =)
duit je tak heppy dah terbang bagi kat apek tauke bengkel tu..hehe

dah memang rancang nak tengok wayang kan
terus kiteorang ke JJ Bukit Raja
amik tiket kul 9.15pm..layan cite CuTi-CuTi CiNtA

from mr.google

bagi ain cite ni bessttt lah..kelakar..tak boring..
tak perlukan daya pemikiran yang tinggi..takde pun babak
yang perlu kita cari maksud tersiratnya..
sempoiii n santai2 je kita tengok
yang tak bestnya..dok plak sebelah satu family..
dengan anak kecik dua orang likungan umur 2-3 tahun
sangat aktif..melompat..menjerit..lalu lalang depan kami berdua
aadduuuiiii tak syookkk jadinya nak tengok movie

tapi sebelum tu
bagi tidak membiarkan perut berkeroncong semasa tengok movie
kami berdua mencari upah untuk perut terlebih dahulu
teringin nak makan kenny rogers
oowwwhhhh sedappnyaa.. ;P

cepat cik abg mau makan apa??

menyelerekannn..jemput makan kawan2 =)

dah tu makan kek plak sebagai pencuci mulut


seyeesss..sangat sedap n sungguh lembuttt
3 potong kek = RM 10..berbaloi2 ;P
jangan tertipu kek ni tak dapat di kenny rogers taw
ini dibeli diluar..okeyyy 

time makan untuk cik ain sudah tiba
dah2 tak mau kacau..cik ain nak makan dengan tenang =)



notacikain **, bila dah hidup berjauhan camni..sekali sekala jumpa..rasa heppy sangat..sebab rindu yang maximum..kalo tak dulu hari2 jumpa nak bercekawww je kejenya..adat bercinta kan ;D

8 comments:

d_tieah said...

Nama filem pun dah cuti2 kan..
Ble bercuti mmg otak kite kosong xde nak fikir psl kje..
So, sm lah dgn cte ni..
Hehe..

*luv Syahnia* said...

D_TIEAH **,

tu lah
lagi bestt kalo
cik ain leh ikut bcuti skali
hehe

rizaros said...

cheh2.. cik abg ker tu??
hncem.. hehehe :) comey la kak ni... geram tgk.... :P

Pencacai Alim said...

laku farid kamil la ni

shininghepiness=) said...

ain!!!!....i mizzz u dear.....windu sgtttttt22....sorry cutey sbb akk ngah exam sekarang....betulllll...huhu.....so kene concentrate lebey kt study.......ommo~nasi goreng chicken chop ke tu dear???my fav!!!sedapnyer.....n plus, d cuti2 cinta osso sedap jugak...i did watched it dear=)))best ooo utk msian film=)XOXO syg....wish me luck then=)

*luv Syahnia* said...

RIZAROS **,

issshhh ntah cik abg
saper lah tu..hihi

geram erkk..meh cubit2 pp
akak ni ;P

*luv Syahnia* said...

PENCACAI ALIM **,

nak lakukan nora danish lah ;P

*luv Syahnia* said...

KAK FAFAU **,

oowwwhhh akak sudah
lama mghilang
rindu akak gak..
realy miss u dear

takpe fhm akak ngah exam
pasti akan dpt result yg
gempak..aminnnn
cik ain doakn utk kamu bjaya ;P

lbh kurg lah nsi ayam
tkr slera slain kfc..=)
majulah movie mal utk negara
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...