Monday, 1 November 2010

~ PenGoMeN tEgAr QasehSyahNia ~

SaLaM IsNiN

Sepatutnya siapa pengomen tegar akan
 diumumkan selewat2nya pada hari jumaat lepas tetapi
cik ain telah bercuti pada hari tersebut disebabkan hal tertentu
so, terpaksa ditunda pada harini

selepas dikira diselidik.
diketahui jugak akhirnya siapakah pengomen tegar itu
insan terpilih tersebut adalah ????
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V

pemenang datangnya dari 
http://hijaucantik.blogspot.com
sangatlah pencinta hijau tuan punya blog ni
dan si anaknya pulak pencinta oren..

kak ch@ bersama ratuhatinya si comey cik oni =)

kak ch@ yang awet muda dari usia
wajah yang seperti pelajar kolej yang sudah ada anak
bahagianya Ummi bersama Mr.Abi 
disamping Cik Oni penghibur hati sekeluarga

kak ch@ adalah pengomen tegar ain sejak 
awal2 wujudnya blog ni
walau tidak suma en3, kak ch@ tinggalkan komen tapi
hampir terbanyak jugak komen yang beliau tempekkan
di blog qasehsyahnia

 rajin datang ziarah cik ain yea ummi oni..thankkss sangat2
selalu2 datang kesini melawat cik ain lagi ya
walau hanya berjumpa di alam maya
tapi ain anggap kak ch@ seperti kakak sendiri
banyak ilmu..nasihat..petua..yang dikongsi diblog hijaucantik
terhibur jugak bila membaca kisah aksi cik oni..

sebagai penghargaan untuk pengomen tegar terima lah
cenderahati ikhlas dari http://qasehsyahnia.blogspot.com
hadiah tak boleh dipaparkan
selagi belum sampai ke tangan tuan pemiliknya..
bukan rahsia namanya tuu..tak seprisee..hehe



p/s : kak ch@ sila emelkan alamat
ke sufi_gurlzz@yahoo.com untuk 
penghantaran cenderahati =)



notacikain **, ain jugak baru terima gift dari kak ch@ kerana menjadi penjejak terbanyak di blog beliau..nak tiap bulan jadi penjejak terbanyak..boley dapat gift cute2 lagi..harus kene rajin menziarah akak kan ; ) dan terime kasih jugak untuk kak ch@ bagi sumber gambar comey diatas..jangan marah erkk ain copy pic tu..cayanggg akak ;D

8 comments:

cha said...

ohoiii... terkejut gila tgk org lain tempek gambar kitorg tu, adeiii. terima kasih la cikAin ye, akak suka je orang nak bagi hadiah. haha...

mmuah-mmuah... nak nangis niii! terharuuunyaaa...

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

jgn tkejutt dear
ni btl2 bkn cobaan..hihi

orait t emel alamat ya

owwhhh jgn nangis dear
suda ujan diluar ;P
banjir kl nanti..hihi

Hanim said...

tahniah cha...
bagus buat mcm nie sbg menghargai pembaca blog yg rajin tinggal komen...

FyZa said...

congarts utk sis cha 2..cute la dia ngan ank dia..cm muda ja lg..;)

chairooL ruLez said...

bukan kah award trsebut di menangi oleh beta ? ngeeeeee..
gile comey baby nih!!

*luv Syahnia* said...

KAK HANIM **,

yuuppp..tq kak

_____________________________________

FYZA **,

comeyyy kann..
mummy dia nmpak muda
bestttnya bila dah ada anak
tp msih awet muda kan..hehe

*luv Syahnia* said...

CHAIROOL RULEZ **,

aiiyakkkk tn hamba
tdk bnsb baik lah

comeyyy kan ;P

LyNn HaMzAh said...

wah...glamour la pengomen tegar ain tu nanti...hehehehe...bila plak la kak lynn nak jadi pengomen tegar ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...