Wednesday, 3 November 2010

~ 1st GiFt FrOm BloGgEr ~

SaLaM RaBu

Perasaan cik ain..terharu..al-maklum pertama kalinya 
sepanjang berbloging ni
1st dapat gift dari blogger.. =)

walau bukan sebagai pemenang pertama 
anjuran contest blogger

cik ain amat menghargai pemberian gift ni
ikhlas dari sis ch@ tersayang ;P

comey sangat keychain ni..sweett2 cam pemberinya jugak ;P

gift bagi kategori


dengan penerimaan gift ni
saya dengan bersukacitanya mengucapkan terima kasih
tak terhingga pada uMMi CiK oNi
memposkan award gift yang kreatif ini =)

cam ucapan menang anugerah skrin plak..
padahal tak tetempek pun ain dalam drama2 tu suma
berangan saja kalo dapat jadi pelakon..bakat kosong!!!
best juga kalo diberi peluang kan..panggg!!!



notacikain **, keychain tu ain gantung kat meja ofis ni..kang bila tetengok terus teringat kak ch@..cepat2 buka blog hijaucantik..tak sah tak singgah ;P

11 comments:

cha said...

terharunya. nak menitis air mata ni, adehhh! bulan lepas punya, akak tengah tungguh address lagi seorang, dpt address dia, baru akak pos. hmade cardnya dah siap.

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

kak..baru nk pblish
gift tetggl kat kg..huhu

oh yea..adakah ain bkal mnerima lg..best..best..hehe =)

syida said...

wah best nye..
tengok-tengok blog org pun dapat gift ek...
hehehe comel la..
tahniah cik ain..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
rajin rajin buat post yang baek...
tahniah awak

Pencacai Alim said...

dapat hadiah wa cakap lu

LyNn HaMzAh said...

untung la ain dapat hadiah...

*luv Syahnia* said...

KAK SYIDA **,

rajin2 blogwlking erk ;P
comel kan

nak tgk..meh trun bawa..hehe

*luv Syahnia* said...

BRUTALSOLO **,

Wslam..tq wak =)

*luv Syahnia* said...

PENCACAI ALIM **,

yuppp jgn tak pcaya..ahakksss

*luv Syahnia* said...

KAK LYNN **,

untung sabut tmbul kak
untg batu..tak dpt kak..hehe

merahitujambu said...

nak gak..comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...