Wednesday, 27 October 2010

~ InI kiSaH sAyA ~

Minggu ni cik ain rasa kurenggg  sungguh berbloging
blogwalking pun dah jarangggg
nape yea???

mood minggu ni


tipuu!!! 
padahal dalam hati tengah berbunga-bunga cinta
dapat berdating ngan cinta hati saya =)

ada benda lain jugak yang membuatkan cik ain
heppy..takott..nevesss
dupdap dupdap...issshhh mohon ditenangkan ;P
moga semuanya berjalan dengan lancar 
tanpa kesulitan



notacikain **, hoorreeyyyy malam ni en.syah nak belanja tengok wayang..setelah sekian lamanya tidak menjejakkan kaki ke panggung wayang..mungkin dah bertambah canggih ;D movie apa yea kawan2 tengah hangat dipasaran sekarang..cadangkan untuk cik ain cite bestt2.cite tak bestt tak mau ;P

10 comments:

LyNn HaMzAh said...

citer you again kut yang best...cuti cuti cinta pun best juga kut...kak lynn dah lama x gie tgk wayang ain...huhuhuhu...

*luv Syahnia* said...

KAK LYNN **,

cam nk tgk cti2 cnta je ;P
boleh restkn ckit pale ni

kene p tgk tu kak ;)

cha said...

tengok wayang mestila nak citer best cikAin... dah dapat ye gift tu, tunggu yg akan datang pulak, haha kalau nak dapat tiap2 bulan la kan... ngeee...

awak mmg comel, akak sungguh jeles.

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

kdg2 iklan je gmpakk kak
bile tgk kurengggg..

fuuyoooo dpt tiap bulan ke
besttnnyeee ;P

d_tieah said...

Filem magika lah..
Tp rs nye dh x main lg kot..
Kalo tmpt aku, cte tu bru main..
[Menyampah miri lmbat!]
Skrg kat tv aku tgk iklan filem cuti2 cinta yg nora danish dan farid kamil blakon..
Cte omputih x tau plak ape..

FyZa said...

ehem2..x sabar nk tgk cik ain nk tuuttt..hepy 4 u dear..x sabar nk tgk gmbr2 cntik u nti..;)

*luv Syahnia* said...

D_TIEAH **,

tu lah rasa nak tgk magika
tp cam dah lama je
kang yg tgk kami bdua je

tak suka tgk cter omputeh ;P

alala takpe dear
lmbat tp yg pntg tetap ada kan

*luv Syahnia* said...

FYZA **,

apa ehemm2
eeeee nak kene cik fyza ni ;)

tak dpt g phtgpher lah
camne nak tmpek pic cun2,hehe

ku iNsaN bIasa said...

amboi2...berbunge riang ye dik..gmba xigt..

*luv Syahnia* said...

KU INSAN BIASA **,

pic kene gempak kak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...