Friday, 22 October 2010

~ PeNcaRiAn KiNi BeRmuLa ~

SaLaM JuMaaT

Kalau di tv9 sibuk untuk mencari siapa gadis melayu musin ke3
di astro plak mencari siapa bakal juara tari menari
cik ain pun menumpang sekaki ingin mengadakan episod pencarian
-
-
-
-
-
-
-
-
-

PeNgOmEn TeGaR
http://qasehsyahnia.blogspot.com


cik ain amat berterima kasih pada semua sahabat2 blogger
yang sudi datang ke blog ni
siap tinggalkan komen sekali
friendly sungguh korang kan =)


untuk 1st pencarian pengomen tegar ni
cik ain hanya cari seorang sahaja yang layak menerima
cenderamata comeyyy dari blog qasehsyahnia ;D

dikira dari sudut berapa banyak jumlah komen yang dipost
disetiap en3 ain sejak wujudnya blog ni

buat masa ni cik ain belum jalankan pengiraan lagi
masa yang terhad ;P

paling lambat jumaat minggu depan cik ain
akan umumkan
siapakah geranganya??? 
sama2 kita tunggggguuu
yyeeeeezzzzaaaa



notacikain **, ini adalah penghargaan cik ain pada pengomen setia yang sudi follow setiap cerita ain..ain sungguh terharu..ooohhhhh abang2..kakak2..adik2 di alam maya korang memang kawan2 paling besttt walau tak pernah bersua..tapi komen2 uollss buat cik ain tersenyum sendiri bila membacanya : )

22 comments:

Kuman Chaos said...

nak ekna rajin komen la nampaknya lepas nih :D
untuk pengomen kekali -sekala takde hadiah ka :D
kuman "Culik Kanak-kanak.." Entry

rizaros said...

uwaa... smestinyer bukan adik.. sbb adik bru tau blog ni... nak ngis ni... :P

d_tieah said...

Btul tu..
Best..
Sgt seronok dgn kwn2 d alam maya..
Kdg2 rs cm kwn yg dh lama knl plak..
Yelah dlm blog byk cerita hal peribadi, so tahu lah serba sedikit pasal seseorang blogger tu kan..

*luv Syahnia* said...

KUMAN CHAOS **,

aiiyakkkkk pngomen skali skala
takde lahhh..lawok kamu ni ;P

*luv Syahnia* said...

RIZAROS **,

iisssshhhh dah2 takmau nangis
burok lah beso2 nangis
cian baby adikk tu ;P

*luv Syahnia* said...

D_TIEAH **<

yuupppp stuju dear
rasa lebih rapattt kan
sbb apa yg kita luahkan dblog
segalanya lahir dr hati :)


dan boleh kmpul ramai kwn
1 dunia..fuuhhhh ramai tu..hehe

einaz shah rizal thomas said...

haiy cantik nyer tuan punyer belog ni ;)

chairooL ruLez said...

komen jangan tak komen!!
komen rider!
ngehehe~

d_tieah said...

Wah2..
Cr pengomen tegar ek?

shininghepiness=) said...

warghhhh...nak jugak hadiah....nak2....ala....tp akak br jer lagi kenal ain...mesti lambat dpt....huhu..ceddey2

*luv Syahnia* said...

EINAZ SHAH RIZAL THOMAS **,

hehe tq kamu
meh dtg lagik yea ;P

_____________________________________

CHAIROOL RULEZ **,

mgkin anda jugak
pngomen tegar dicarik..hehe :)

*luv Syahnia* said...

D_TIEAH **,

yuupppp dearrr ;P

_____________________________________

KAK FAFAU **,

dah2 takmau nangis..
t ain belikan gula2 lolipopp
yummmyyy..ha nak tak dear..hehe ;P

Pencacai Alim said...

aku nk jadi komen tegar juga

CHAIROOL RULEZ said...

next time wat contest pnyemak paling tegar ea...ngehehe...

E K A said...

ala...akak slalu shout dkt shout mix tu je.tak dikira ae...

*luv Syahnia* said...

PENCACAI ALIM **,

slalu2 komen yea
rajin2 dtg mlawat sini ;P

_____________________________________

CHAIROOL RULEZ **,

kasarrr sgt bunyi nye tu
pelawat tegar..ok pe..hihi

*luv Syahnia* said...

KAK EKA **,

kak itu dah luar kawasn dearr..
hehehe :P

cha said...

cayok-cayok. akak mmg tak tersenarai laaa... haha =)

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

tungggu dan lihat
sapa yg kena..hehe

chairooL ruLez said...

tolonglak kene kn kat sayeee...ngehehe

*luv Syahnia* said...

CHAIROOL RULEZ **,

isshhhh..isshhhh nak main
tipu ni.. ;P

shininghepiness=) said...

nak2...hehe...post it to me tau=)i'll wait....T_T...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...