Tuesday, 19 October 2010

~ SaMa ATaU TiDak ? ~

SaLaM SeLaSa

Sekarang sombong betul cik ain kan 
selang seli bertarikh buat en3
bukan kerana melayan hati yang lara yea
sebab cik ain rasa zerooo skang  tak tahu nak story pe??
 nak gak bagitahu korang =)

 ain nak tunjuk kat korang persamaan diantara kami berdua
sama atau tidak ???
itu persoalan yang ingin dibualkan sekarang
ecehhhh cam temubual dalam tv je kan ;P

disebelah kiri pn.su dan disebelah kanan SAYA

pn.su selaku pegawai dan kami bekerja dibawah unit yang sama
segala masalah kerja atau personal
gigih ko kami selesaikan bersama..kongsi2 pendapat gitu

ramai orang kata muka kami seakan sama
kitaorang tak perasan pun begitu
tapi bila ramai yang berkata..akhirnya 
kami sedar yaaaa muka kami ada seiras

bila bercakap melalui telefon pun orang akan akan keliru
pn.su atau ain ni ???

kadang2 tu bila kawan seofis call nak cakap dengan pn.su
dan pn.su takde ain pun tolonglah jawab
cakaplah selamat pagi bla..bla kan
terus je kawan tu cakap..sssuuuuu..bla..bla..
boleh ko dia tak camm suara..apalagi
ain pun melayanlah..dah last sekali baru ain cakap
' ehhh ni bukan ssuu lah..ni ain =) '

anda dalam rancangan waaa kena bebbbb!!!..hihihi

suara kami dalam telefon memang seakan sama
orang cakap saudara ke..
aiiyakkkk bukan lah dia boss saya...teeetttttt



notacikain **, sekarang pn.su tengah pegnant anak no.2..moga pn.su selamat segalanya..dapat baby yang sihat n comeyyyy2 cam mama dia kan..ada cikit2 muka cik ain pun takpe..hihihi..dan kami jugak banyak persamaan dari sifat pribadi tawww..mungkin kami kembar tapi tak seayah n tak sefamily =)

10 comments:

FyZa said...

hehe..ada gak samany..bntuk muka kot..yg pasti dua2 cun..huhu..;)

sahromnasrudin said...

salam ziarah..kenal blog ini dr blog hajarus..blog ini menarik dan penuh dgn keceriaan..jadi, saya folo blog ini ya..semoga tuan blog sihat walafiat dan diberkati Allah SWT

*luv Syahnia* said...

FYZA **,

hehe sekali pndg je same
2,3 kali pndang dah muka sendiri2 ;P

*luv Syahnia* said...

SAHROMNASRUDIN **,

tme kasih sudi dtg n fllow yg
tak sberapa ni :)

aminnn hrp kamu pun sama ;P

hiro said...

keh2..sama...cntik..


jd yg ke 100..bngga x?

syida said...

hiihi..
sama kah..
ada sikit kot..
ok la tu..

baru pasan muka korg ada iras2..
hahahaa..

*luv Syahnia* said...

hiro **,

ikhlas tak ni ;)

oohhhh kamu fllwer cik ain yg
ke-100 ya..
tggu gift dr ain ya..hehe

*luv Syahnia* said...

KAK SYIDA **,

iiisssshhhh
hari2 dah mghadap
muka kteorg baru
pasan kah???

sehati sjiwa of crse
muka kene sama ;)

cha said...

kalau kawan baik memang la ain, memang akan nampak seirasnya. tapi kalau sekali imbas akak tgk, mmg sama pun. haha.

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

tp kwn baik ain kat kg
tak sama pun..hehe

akak adalah org yg tak tkira
ckp muka kiteorg sama..ahakkkss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...