Monday, 4 October 2010

~ SeLaMaT BerTuNaNg NaZri & WaN ~

SaLaM ISnIn

pagi ni nak story hujung minggu ain bersama family
semalam pagi cik ain, mak n akak bersama anak2nya
pulang ke kampung
faktor utama ~> nak meramaikan lg rombongan 
pertunangan sepupu ain ke umah belah pompuan
abah kene tinggal sebab nak rewang umah jiran ada kenduri kawen

saudara mara belah mak memang ramai 
korang tengok je lah pic ni
dah cam nak menghantar pengantin padahal baru bertunang
aiiseyyyy naik segan rasanya..
siap mintak maaf dengan tuan rumah sebab ramai sangat
yang ikut menghantar..;P

cik wan zaleha bersama bakal mak mentua 
merangkap mak long saya ;)
bukan rozita che wan yea!!! lalala

suke tengok makeup dia..cantik n sweet2 je kan..kan..kan
bertunang skang cam majlis kawen..siap ada pelamin bagai
majlis tunang ain nanti pun nak camni jugaklah..;p
nak pujuk rayu dengan en.syah banyak2..boleyy??? dush..dush

ni en.nazri sepupu ain..kecik molek si empunya badan
nanti dah kawen mencanak2 lah badan kau membesar en.nazri 
hihihi pepandai je cik ain ni kan

korang jangan tak percaya dengan kami yang begini
muat ko naik si comel kancil ain tu
disumbat2 jugak sampai muat..udah cam tin sardin
nak bawa van besar lah sangat..redha je lah..ahakkksss

belah petang lepak2 umah maklong ada buat open house
aiyakkkk makan lagi..tapi ain tetap makan seciput sedut je pun
kunun nak diet..minah tak sedar diri badan dah tinggal rangka
ada hati nak diet2 lagi,,ngeeeerrr ~



notacikain **, sebentar lagi ada majlis jamuan hari raya kelab upen..semua staff2 upen dijemput hadir..apalagi harus cik ain pun menyibukkan diri kan..selagi boleh makan..makannn..tak boleh makan kang ternganga je lah tengok orang makan plak..;D

8 comments:

LyNn HaMzAh said...

cik ain bila plak nak bertunang? hehehehe...

*luv Syahnia* said...

kak lynn **,

tngguuu..masanya akn tiba
muahaha
akak doa2kn yea ;p

iEnA eLiEnA said...

slmt bertunang tuk sepupu syahnia..
hehe syahnia bile lak..
bunyik mcm nk dkt jer mase nye tu
hehe
akak ade tag syania
http://ienaeliena.blogspot.com/2010/10/tag-from-nusha-chumeyyyy.html

Farah-Izzaty said...

waaaa....!! sekarang ni memang musim org bertunang and kawen.. hujung tahun ni adikku plak kawen.. kakaknya?? errr... err.... tet..! tet..! tet..! =P

*luv Syahnia* said...

kak iena **,

tq kak bg phak spupu ain ;p
aiseyyy lame lg lah kak..

ohhh tag ain yea..tq dear

*luv Syahnia* said...

farah **,

yupp betul..mggu dpn pun ada
lg spupu btunang n kwn bnikah

tgk org je..bile plak knduri
diri sndiri yea..hihihi

adik gah kawen dulu..
kakak apa lg kne cpt2 lah ;)

Sylarius said...

Cik ain punya turn lak bila ek?

hehe

*luv Syahnia* said...

sylarisu **,

lalala doakn saje yea
hihihi ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...