Friday, 1 October 2010

~ UrUsETiA MajLiS vs PeNyAmBuT TeTaMu ~

SaLaM JuMaAt 

ya bertemu kembali kita pada penghulu segala hari
ohhh cik ain suka sangat hari jumaat ni taw sebab
hari terakhir bekerja esok cuti yahuuuu ;P
boleh melepak2 kan diri dirumah sambil tido2
ok stop ni sekadar pembuka bicara sahaja..aiiyakkk

 ain nak imbas kembali story semalam masa jadi urusetia majlis
dalam 11am pergi ke bilik dewan untuk 
membuat persediaan apa yang perlu
dari meja pendaftaran sampailah ke tempat duduk

sebagai bukti..sila besarkan mata anda melihat pic ni yea ;P

tapi sayangnya ain bukan jaga meja pendaftaran 
sebaliknya menjadi penyambut tetamu

aduiiiii kembang kempis lah perut ni mengawal segala 
kondisi badan agar segala molek sajo dilihat
yang datang dah lah pegawai2 besar

nak senyum lebih2 nampak plak gigi besi ni kang
jatuh saham makcik ni ha..hahaha
takpun nanti diorang ingat ain nak ngorat diorang..apakah???
jadinya..senyum ala2 kadar je lah :)

yang paling tak boleh bla ada sorang pegawai ni
 dia datang sambil cik ain senyum n tunjuk arah
sempat dia berkata " ala comey penyambut tetamunya "
ohhh kalo kamu rasa begitu janganlah diluahkan
simpan saja didalam hati..malu saya!!!  
 terus rasa cam merah2 dipipi..hihihi

majlis habis dalam pukul 5pm..makan2 terus balik 

 notacikain **, syukur harini dapat berpuasa hari ketiga..bersemangat untuk habiskan puasa 6..dahlah banyak jemputan open house..ohhhh rugi2 kalo tak tolong habiskan makanan tuan rumah..sudah tentu diorang berkecik hatikan :D

12 comments:

FyZa said...

fyza suka sgt hari jumaat..sbb esk dah wekend..bleh ehat..yahoo!

org comey mcm kamu mmg ramai yg puji..tetamu bsr dtg tgk pun sejuk mata mmandang..hehe..;)

*luv Syahnia* said...

fyza **,

ya betul2..brehat bsama family
bestt ;P

nsb baik diorg tak mntak no.hp
kalo tak naya muahaha ;)

syida said...

kalau orang mintak bagi je la cik ain.
hehehehe..
amboi suka nya dia besok cuti ya.
yerla dah penat seminggu bekerja keras kan.
takpe-takpe nanti claim ot akak buat kan.heheh.

LyNn HaMzAh said...

wah...sure suka sakan waktu pegawai tu ckp mcm tu kan...hehehehe...anyway ain memang comey pun...

*luv Syahnia* said...

kak syida **,

ohhhh tdk2
kne mntak klulusan dulu yea
dr phak atsan..muahaha

okeyy jnji watkn taww
tak larat dah nak kire sndiri
hihi ;P

*luv Syahnia* said...

kak lynn **,

hihi tu lah
rasa nak mlompat2..hahaha

biase je lah dear ;D

syida said...

baiklah cik ain..
ala cik ain kira dulu nanti saya semak kan..
mesti boleh punya lah..
senang je..

whooopps nanti incik shahir marah la.. ;p

*luv Syahnia* said...

kak syida **,

ohhhh akk tipu yea
kate nak tlg kirekn
tdkkkkk2
akak kire n semakn skali
leh kan..leh kan :P hihihi

ya pndai!!! ahakkss

miZz_nizZ said...

msti tsnyum ko bile bce komen2 sini kn..suke la tu..hehe.kene ade pgwai cmtu slalu br btmbh epikn?=)

d_tieah said...

Wah..
Sk la tu kena puji comel..
Haha..

*luv Syahnia* said...

muaz **,


dah ckup snyum
msuk lalat kang
hihihi ;)

takmau lah
peg gataiiii ;p

*luv Syahnia* said...

d_tieah **,

biasa2 je ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...