Wednesday, 24 November 2010

24 NoVeMbeR 1989.....


24 November 1989..
lahirlah seorang anak kecik si puteri comel ; )
dan diberikan nama yang indah..
dibesarkan dalam dakapan ibu dan ayah
diberi penuh kasih dan sayang..
tiada kurang segala keperluan untuknya
dari kecik sehingga dewasa...

kini sudah genap 21 tahun umurnya
pelbagai suka dan duka dilalui...pelbagai ragam dunia ditempuhi
cukup mematangkan diri ini untuk terus berjaya...yeaayyyy ;P

cam tak jadi plak puisi cik ain ni..hehe
genap sudah 21thn..orang kate dah dapat kunci kebebasan
kira lepas tanggungan makayah..yeker???
bagi ain selagi kita lum kawen..
masih perlu penguasaan dari mak ayah..kalo tak!!!
takot terjoint dengan monyet2 atas pokok tu plak..hehe

terima kasih pada mak dan abah tak pernah jemu
melayan kerenah anak gadis dia ni
umur dah banyak tapi masih cam keanak2kan
tiba masanya sudah ain pulak membahagiakan mak dan abah
hanya duk dirumah goyang kaki dalam rumah yang mewah
aaiissshhh kalaulah ain jutawan kan..=)

from mr.google

suma kawan2 blogger..meh kita makan ini kek sama2
sangat menarik bukan!!!
tapi sayang..hanya dapat melihat saja..hihi

apa impian ain???
kalau list kat sini..tak cukup satu en3..
kawan2 doakan saja kesejahteraan untuk ain yea
cayunkkkk kamu semua..peace ;p



notacikain **, nape plak pic tak boleh nak upload dalam blog ni..server rejected!!! nape plak ni..sejak menjak ni asyik problem je..kawan2 sama gak tak??? ke tenet kat ofis ain ni je problem..terus beralih arah layan fb je..ihihikksss  pasni boleh daftar mengundi plak..dah layak kan???

11 comments:

rizaros said...

happy bday.... bby adik xmau kuar lagi.. kalau x leh sma dgn bday cik ain ni... heheheh :P

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

hepi besday dik..may God bless u alwayz.. :)

ch@ said...

shiQa bkn 11, ain bln 11, pengsan akak mcm ni, dua2 bln 11. next year kena smpn duit awal2. adeiii...

Selamat Ulangtahun Ain ;)

*luv Syahnia* said...

RIZAROS **,

TQ dik..dia nak hujung buln 11 tu..
sukew dok lam peyut mama dia lama2 yea..=)

*luv Syahnia* said...

KASUT PINK **,

tq sis..;P

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

baru adik dua org kak..hihi
takpe tunda bld dpn pun boley =)

thanks kak..muahh

Sharinginfoz said...

cepatnya masa berlalu kan, selamat hari jadi, semoga berbahagia selalu

al-lavendari said...

Selamat ulangtahun kelahiran. semoga sentiasa berada dibawah lindunganNya.

syida said...

happy birthday cik ain comels.. ;))

Mata Hati said...

selamat hari lahir

*luv Syahnia* said...

Terima kasih suma.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...