Friday, 26 November 2010

~ Mereka ni buat saya TERkejutKAN ~

salam kawan2...
hari ketiga setelah genap 21 usia ain..haha
budak gedikssss itu pun nak cakap ngan orang kan
celebrate bersama family masih belum kesempatan lagik
minggu ni balik kg..mak abah sibuk nak merewang..akak plak sibuk ngan bisnesnya
cik ain??? aiissshhh lagik sibuk dengan program bersama kawan2 nya

my BFF..comey2 taw diorang ni

cik nolin, en.marul, cik ain, cik dayah

kan dah bilang..comey loteh mucuk2 sumanya..hehe
kitaorang ada program hujung minggu ni..padahal esok dah sabtu pun ;P
korang nantikan je apa misi yang akan dilaksanakan
mintak2 sumanya berjalan lancar..tak sabar plak rasanya

ok stop itu hanya sampingan sajo..berbalik pada tajuk
bukan BFF ain yang buat terkejut..nak tahu saper???
ni ha budak2 tu..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

kak fara & kak su

budak cik ain bilang..issshhhh anak dara n mak dara dah ni

jap..japp..ada lagi dua orang

v
v
v
v
v
v
v
v

kak norm & kak erna

selera betul lah bebudak ni makan..kan..kan..

terkejut makk oiii taw..diorang2 ni buat suprise besday girl

diorang keluar awal cakap nak ke LHDN..terpikir2 ko nape tiba2 nak kesana
ain pun ditinggalkan diofis sorang2..kebetulan time lunch lepak bilik rehat n call en.syah
maklum dapat free call from maxis kan..melantak bergayutan dari pagi-petang

memang tak perasan pun bila diorang masuk ofis n sambil pegang kek
siap ada 3 batang lilin yang dinyalakan..
nasib baik tak terbakar ofis ni..kalo tak naya je

n kakak ni terjah ke ain sambil nyanyi happy besday to you
terus ko off hp campak ke tepi..gara terkejut + terharu
sehingga rasa mau kelurkan air mata..huhu
mesti rasa kepelikan mamat tu kan..tiba2 off hp..
takpe2 nanti kita pujuk balik yea =) kita layan besday girl dulu

besday girl..u see masih kelihatan riak muka yang terkejut
nampak bantal dibelakang..dah berangan2 minah jenin nak terlelap kejap
lastnya..melantak makan kek n pizza..tak jadi tido ;P

yang lopong tu dah kene bedal..makan satu rasa cam penuh sangat perut ni
besar sangat n gebu2..rasanya..memang sedappp..sebab dalam kelaparan..


tiba masanya besday girl memberi ucapan tak rasmi

terima kasih daun keladi kakak tersayang..tahun depan buat lagi yea
dasar muka kereta sorong hidung terjongkit2 mintak oarang buat lagi kan
tiba2 malu sambil muka tutup dengan bantal..hehe



notacikain **, bahagianya rasa bila orang2 terdekat buat suprise kat kita camni kan..rasa nak disuprise lagilah kawan2 =) petang mau tengok movie bersama my sis..tengok cite hantu yang lawak2 tu..;P

22 comments:

Aina Fadzila said...

bestnyaaaaaa dapat suprised befday party! hee. btw, happy 21 dear :DD

hajarus said...

wow bestnyer cikain dpt suprised party... anyway hepy 21 besday dear... moga panjang umur & ceria2 sll... :)

syida said...

timakasih pizza itew cik ain.
wahh meriah gitu uols..
bahagia nya lah kan ada org igt bday kita..
hihi.
happy brthday cik ain..
mwahh lebiu..

rizaros said...

sdapnyer pizza..comeyy... :)

*luv Syahnia* said...

AINA **,

memg best!!
tq dear =)

*luv Syahnia* said...

KAK HAJAR **,

best n heppy..hihi
thanks kak..
akk pun sama ceria slalu ;P

*luv Syahnia* said...

KAK SYIDA **,

haha tu lah tkjut mkcik ni..
ala mmg smpn utk akak..
btul2..
dihargai sgguh btl.. =)
muahh balik..cayunkk akak

*luv Syahnia* said...

DIK RIZAROS **,

alala mummy baby ni nak pizza yea
p ajak hubby belikn ;P

sekamar rindu said...

salam...

nice pics..

rizaros said...

nanti nak ajak hubby la sblum bby kuar.. hehehe...
i dtg lagi.. just nak gtau.. suka bca blog akk...
http://rizaros.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Mata Hati said...

anak saper lah tu comel sangat duduk bersimpuh membelah kek besday.. so sweet

selamat hari lahir dik.. :)

hamzah ian said...

wa.. cantik nya korang.. nyam2 piza n kek.. waaa... har har har

rizaros said...

akak telah di tag.. sila ke blog saya yer :)

*luv Syahnia* said...

RIZAROS **,

dtg hari2 pun takper dear..hihi
ajak taw..
ohhh ditag..t akk amik yea ;)

*luv Syahnia* said...

RIZAROS **,

dtg hari2 pun takper dear..hihi
ajak taw..
ohhh ditag..t akk amik yea ;)

*luv Syahnia* said...

MATA HATI **,

ntah lah..ank saper lah kan ;P
thankkss kamu..

*luv Syahnia* said...

HAMZAH IAN **,

tq..tq..
cpt p beli di pizza hut
yg bhampiran..hehe

FyZa said...

hepy belated besday my swet dear ain..semoga ain pnjng umo..murah rezki dan sentiasa drahmati Allah..
dan semoga ain bahagia bersama insan2 t'syg..aminn

p/s: miss u la..

iedayah said...

wa..bestnye..tntu terharu kn dear..=)

Anonymous said...

,arii...mariii..marii..
http://bebudakseni.blogspot.com/2010/12/bebudakseni-clothing-bebudak-blogger.html

Anonymous said...

,arii...mariii..marii..
http://bebudakseni.blogspot.com/2010/12/bebudakseni-clothing-bebudak-blogger.html

d_tieah said...

Wow, bestnye celebrate bfday lah..
Huhu..
Epi belated bfday k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...