Tuesday, 25 January 2011

5 tahun bersama...akhirnya berpisah jua..

Salam u alls suma..sudah cik ain takmau citer pasal tunang nanti korang bosan..bosan..kannnn sebenarnya kan cik ain sedih..sedih sangat2 setelah 5 tahun bersama akhirnya ditakdirkan berpisah jugak..maaf kan ain kerana telah berlaku curang..bukan cik ain minta menjadi begini tapi..ku serahkan segalanya pada takdir..sob..sob ;(





berdukacita lah kamu



wahai natasya



penjaga kulit wajah setia cik ain selama 5 tahun

hanya tinggal kenangan..hehe 



ku curang kepadanya kerana produk dibawah ini




Safi Balqis Perfect 10


ni suma gara2 hasutan amoi farmasi watson tu..aaiiyaaa kamu cube dulu loh pakai ini safi..balu punyeee..bagusss wooo..bla..bla !!!! terpinga2 lah cik ain ni mendengor memahamkan pelat2 cina dia tu..n angguk2 geleng2 kunun paham..kehkeh

kerana mau coba..cik ain try beli 1 set..lgpun memang nak buat untuk hantaran time tunang..


skang suda hampir 3 minggu lah cik ain pakai produk safi ni..dulu time skola pernah sekali pakai tapi safi yang biasa..terus berminyak2 n timbul jerawat2..tobat tak nak pakai dah..tu yang pakai natasya start ting.4  kesan positif!!! jerawat memang takot nak kuar..cuma negatifnya!!! pipi jadi kemerahan..lagi2 kuar umah time panas n belah malam..udah suma ingt ain pakai pemerah pipi..aiiiyyoooo..siap kene sound napa pipi ko merah2??? benci taw diam2 dah lah.. ok per merah2 ko ada ker!!! amik ko sebijik

skang sejak pakai safi ni..pipi ain dah tak kemerahan lagi..sukewww2..takde dah tumbuh jelawat nasi yang putih2 kat hidung tu..huduhh kulit muke dah nampak bersih..mungkin serasi dengan ain ;)


walau umur sudah 22 tapi ngaku masih belasan tahun...hehe..selalunya memang budak2 skola je pakai produk ni kan..tapi kerana serasi ngan kulit cik ain..mau  teruskan jugak..gerenti selamat tanpa bahan kimia..



~> mak n akak ain pun pakai
safi rania gold..pun ok jugak
tggu ain umo 30 baru tukar 
safi rania plak..hehe




notahatiain : memang payah nak carik produk penjagaan muka yang serasi ngan kulit kita..teringin nak kulit muka licin berkilat..puteh gebu2 gitu..pang!!!! alhamdulillah bersyukur dengan kurniaanNya.. ;)

15 comments:

ch@ said...

akak dulu pakai safi balQis, rasa mcm terbakar je kulit, lepas ni nak try safi rania gold. nak masuk 30 dah. haha. skrg ni, pakai toner safi gold, pakai pelembab safi aloevera, pencuci pakai safi anti jerawat tu, huru-hara.

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

akk pun plggan safi gak yea..
tu lah tgk akk ain pkai safi rania
tu ok je..try arr kak
mana taw nmpak lbh cun.. ;)

skang pun ain lanyak je pkai pncuci mke safi anti jelawat ngan prfect 10..bantai lah labu..hehe

khaifaiz said...

Khai dulu pkai sabun lux buat cuci muka.. skang tukar guna sabun dettol.. heheh (x tau nk komen ape) heheh

*luv Syahnia* said...

FAIZ **,

aiiyakkkk jgn slhkan
sabun tu
kalo muka hang jd
mgerutu taw..hehehe

aida said...

:) org comel pkai apepn tetap npk comel

*luv Syahnia* said...

KAK AIDA **,

hehe yeker dear..
comot pun ader ;)

d_tieah said...

Bgs kew?
Nantilah nak try..
Huhu..

*luv Syahnia* said...

TIEAH **,

den pkai cm ok jer..
try dulu cayunkkk ;P

aida said...

takla..ikhlas!! :) suke tgk org comel2 ni..hope bakl "lil khalifah" akk secomel "luv syahnia"

*luv Syahnia* said...

KAK AIDA **,

alolo tharu..thankss kak ;)
*blushing*

insyallah..lg comeyy dr ain
aminnn...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Dulu akak pnh pakai dedua brand tu. natasya tu ok jugak sesuai tp skrg pakai yg murah2 jer..

JIVEBUMZ said...

dear,
beli safi perfect 10 nie satu set sume bape rm haa? akak berminat gak nie :)

*luv Syahnia* said...

KASUT PINK **,

yuupppp..safi murah cikit
n bagosss..hehe

*luv Syahnia* said...

JIVEBUMZ **,

tak mhal sgt dear..
murah sajo.. ;)

are-na said...

kak ain....bpa harga 1 set..^_@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...