Wednesday, 26 January 2011

Sudah ada kekasih baru..yg lama jgn dibuang...


Jalan2 blog kekawan skang..ramai yang ada banner pakwe ngan awek cute kat atas ni..adalah sorang blogger ni beri infrmation apa ke benda alah ni..nampak sangat cik ain masih menaiki beca berkaki lembu walau kawan2 blogger suma suda menaiki BMW..hoho.. 


rupanya ini adalah sebuah syarikat pengiklanan sama seperti cam Nuffnang gak..boleh dapat duwet..duwettt..makcik kayo nak..makcik kayo!!!..padahal kayap..kehkeh ;)

takot gak lah..sebab syarat2 Nuffnang tak boleh join pengiklanan lain..abes terbatal tapi bila mereka2 yang join cakap tak effect langsung pun akaun Nuffnang..itu sudah bagussss..

apa lagik..ayuuhhh kwn2!!!

cepat2 daftar n tempek banner Heartbeat ni kat blog..bertambah meriah..hehe sila2 ramai2 join..boleh tambahkan pendapatan lagi..walau akaun Nuffnang korang dah melambung tinggi..bagi peluang kat akaun cik ain yang seciput je ni..adoiiii


~> untuk daftar Heartbeat Klik sini




notahatiain : bila letak iklan Heartbeat ni..tiba2 iklan Nuffnang mencanak2 keluar dengan jayanya..sejuk hati melihatnya..apa tunggu lagi..sila klik dengan rela hati..hehe

2 comments:

dilazfamily said...

Klik HB cik ain.
meh klik HB dilazfamily lak.

*luv Syahnia* said...

KAK DILA **,

tq..tq..
jom2 p serbu HB
kak dila plak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...