Saturday, 29 January 2011

Rindu oohhhh rinduuu

Minggu ni 1st cik ain tak pulang ke kampung..kalo tak tiap minggu dah bungkus2 baju lari balik kg..hoho ni gara2 mau attend wed ofismate esok kat banting..mesti mak rindu ain kan..kan..besstt jugak jadik anak bongsu..perhatian lebih cikit..keh..kehhh 





dan





ain









rindu-rindukan









seorang insan bergelar en.tunang..uwahhuwahhh






nak jumpa dating2 jaoh plak..tak tahulah sampai bila nak PJJ camni..lepas bertunang cam terasa rindu sangat bila berjauhan..nanti dah kawen tak tahu lah..tapi ramai jugak pasangan yang ber PJJ kan???..camne yea yang tengah pegnant..ada anak tapi masih dok berasingan dengan pasangan..segala tanggungjawab harus dipikul bersendirian..cekal kan golongan PJJ yg camni...



harus kuatkan hati dan bekorban 
demi masa depan ain!!!




notahatiain : jelezzzz..jelezzzz taw tgk couple2 kat luar sana tu dating2..dushhdusshh

4 comments:

ch@ said...

rileksla dear, akak pun masa tunang dulu mrABi kat pulapol. bila nak kuar dating, dah siap. tiba2 je dia kata dia tak boleh kuar, meraung akak. kekadang bila ikut rasa hati malas akak nak kuar ngan dia, sekejap sangat. tengok2 dah kawen, lagiiila kadang2 seminggu tak bercakap. hahaaa.

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

~> tp kan kak..ni tak tahu pnamatnya smpai bile nk PJJ..asyk mrungut je ngah en.syah suh cpt2 mntk tukar..hoho..tu lah..dugaan kan..sabar n bdoa je mntk2 pas kawen kami akn dok bsama..aminnn

Ogy said...

laaa gambar kat atas tu gambar tunang ek? ingatkn dh nikah dah..hehee

*luv Syahnia* said...

MAMA OGY **,

~> ishh..isshhh baru tunang
dear..ramai yg tipah tertipu
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...