Friday, 14 January 2011

E-Day SyahNia : 31 dulang berbalas 25 dulang !!!

Sejuknya keadaan diofis..dengan isi yang kurang terasa hingga ke tulang..tu lah mak pesan suruh makan banyak2..hehe skang cik ain nak story pasal hantaran plak..sebenarnya belah pompuan taget dalam 25 je..tapi bila makcik2 n sepupu datang masing2 bawa 1 gubahan hantaran (makanan)..kire punya kire suma ada 31 hantaran..pagi ahad tu siap p sewa lagi 5 dulang..fuhhh nasib baik ada alas yang seakan sama..kalo tak jenuh ni nak mencari.. ;)


hantaran dari pihak perempuan ~> 31 dulang


hantaran dari pihak lelaki ~> 25 dulang

suma yang datang tekejut..makkk aiiiii banyaknye hantaran dari pihak pompuan!!! rezeki2 dah orang nak bagi kan..kebanyakkan makanan suma sedara yang bagi..

Al-Quran..wajib bagi sekali buku n dvd bacaan yasin

sireh junjung gubahan dari kak aniz (1st sis)

basikal pilihan mak ain untuk letak jam tangan..
digubah juga oleh my sis

kain pelekat n songkok..
tiba2 cik ain excited dengan rama2 pink comeyyy tu..hehe


sarang burung..thankss untuk my bro sponsor telur burung puyuh ;P

coklat yang ain tempah..cuma RM 40.00 je..sweet je kan

antara gubahan yang menjadi perhatian..pemberian dari sepupu..
budak2 suma juling2 tengok ladybird tu..hehe

paling besttt kek berlapis bluberry n vanilla..tak dapat rasa
en.syah nak mintak cikit!!!!


ni diantaranya lah kalo nak tunjuk suma..iissshhh banyak tu ;P

dan yang paling special..kan ain pernah cakap ada dua hantaran yang ain gubah sendiri..kalo korang tengok terus rasa nak tempah..hehe pasan suda

kain untuk baju melayu..
berbelit2 jari ni taw nak gubah jadi bunga


tuala setelah disumpah menjadi buah lemon ;P
cik ain gubah sampai jadi bolat2

bangga bile tiba2 jadi kreatif..hehe senang je pun buatnya..jika pemintaan lebih dari 50 org baru cik ain demokan yea..



notahatiain : baru lepas majlis perpisahan kak su..alhamdulillah dia dapat kerja yang lebih baik..sedih sangat pasni takde dah tempat nak kongsi2 cerita n masalah..moga kak su akan lebih bjaya di tempat baru!!!...

20 comments:

Nasuha Salleh said...

gubahan hntran sgt cantikkkkkkkkkkkk
i loike pink =p

p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

Norsyakiela said...

cantik hantaran kaler pink... =))

byknye hantaran =)))

E K A said...

ain manyak nya hantaran.cantik pulak tu...congratz dear.meriah sgt

nik rosmawati said...

wow..byknya hantaran.bertuah la pihak lelaki.

gubahan hantaran pun cantik :)

ch@ said...

entah kenapa, akak rasa tersentuh sangat tengok hantaran ain ni, tgk ain cantik sedondon dgn enSyah tu. teringat pula hari pertunangan lalu.

sungguh akak doakan ain kekal bahagia sampai bila-bila. TAHNiAH sayang.

d_tieah said...

Perghhhhhhhh..
Giler byk hantaran..
Ni barulah engaged of the year..

LyNn HaMzAh said...

banyak betul hantaran...best la...

*luv Syahnia* said...

NASUHA **,

tq dear :P
like pink jugak..hehe

*luv Syahnia* said...

KAK KIELA **,

fvrite clor mase skola dulu2
ciap org pggil AIN PINK!!!

hehe..

*luv Syahnia* said...

KAK EKA **,

tak sngke byk cam tu..
besttt blah laki dpt mcm2..hihi

*luv Syahnia* said...

KAK NIK **,

tu lah kak..
rasa nk dtg uma laki jap
tmpang mkn..hehe

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

ohhhh dear,,tharu bila akk ckp cmtu
heppy bila ada hari bsejarah yg akn kita kenang smpai bile2 kan ;P

thankssss kak..hrapnya bgitu hndaknya

*luv Syahnia* said...

D_TIEAH **,

haha tp tak msuk tv plak..kehkeh ;P


_____________________________________

KAK LIN **,

blah laki yg bestt kak :P

Cik Shiqa said...

semuanya cantik dan chumil.. shiqa suka la ngan gubahan telur burung puyuh tu ain. sweet

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

mehla jenguk blog ai...

salam kenal!(^____^)

*luv Syahnia* said...

CIK SHIQA **,

TQ dear..sarang tu beli dah siap
beli kat nilai,N9

murah je ;)

*luv Syahnia* said...

NOREMY **,

thanksss dear ;P
t ain jalan2 sane yea

dhamirah asilah said...

byknyer hantaran ain...tahniah ain...t kawin jemput mira ea..hee

Anonymous said...

caner wt gubahan tuala 2

fara_farez89 said...

waaaaaaaaaaaa....manyak nyeee...rezeki ain..alhamdulliah...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...